Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πέταξαν βαθμούς οι Ασίτες στη Βιάννο (VIDEO)


ΠΑΤΟΥΧΑΣ 1-1 ΑΣΙΤΕΣ 
Μέτριο και νευρικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αγίας Μονής στη Βιάννο σήμερα το απόγευμα μεταξύ του Πατούχα και των Ασιτών με μεγάλο πρωταγωνιστή το Χανιώτη διαιτητή Κανελλάκη.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης με τα σφυρίγματά του κατάφερε να ξεσηκώσει ένα ολόκληρο γήπεδο κάνοντας και τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε τελική ανάλυση να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Ο γηπεδούχος Πατούχας ξεκίνησε νευρικά τον αγώνα με αποτέλεσμα μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου οι παίχτες του να έχουν δεχτεί  αρκετές κίτρινες κάρτες. Θύμα της όλης κατάστασης ήταν ο Έρικ Παπαδημητρίου που παρά τις επανειλημμένες συστάσεις του διαιτητή συνέχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 16ο λεπτό  και να αφήσει την ομάδα του με 10 παίχτες.
Λίγο νωρίτερα ο Νίκος Κοζορώνης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά,η μπάλα πέρασε απ'  όλους και κατέληξε στα δίκτυα του Χωματά δίνοντας το προβάδισμα στις Ασίτες. Το αριθμητικό όμως πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων λειτούργησε αρνητικά γι΄αυτούς,αφού ο κ. Κανελλάκης υπό την πίεση των φιλάθλων λόγω της αποβολής έχασε εντελώς τον έλεγχο. Συνέπεια όλων αυτών ήταν η φάση στο 65' του αγώνα .όπου ο Χούτρης ανατράπηκε καθαρά από τον τερματοφύλακα του Πατούχα και ενώ τον είχε περάσει και ήταν έτοιμος να σκοράρει,αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε όπως όφειλε το καταφανέστατο πέναλτι και τη κόκκινη κάρτα στο Χωματά στερώντας απ΄την ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη πιθανό δεύτερο τέρμα.
 
Στο 70' σε μια ανύποπτη φάση ο Μ. Τσερεβελάκης έχασε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου ,ο Νικολάρας το εκμεταλλεύτηκε και με πάσα ακριβείας βρήκε το Τσαγκαράκη στη περιοχή των Ασιτών που δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει από κοντά το Ζαχαριουδάκη και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Στο 78' του αγώνα ο Κοζορώνης σέντραρε στη καρδιά της άμυνας του Πατούχα αλλά η κεφαλιά από κοντά του Δασκαλάκη δε βρήκε στόχο.
Ευκαιρίες είχε και ο Πατούχας να κλέψει τη νίκη αλλά ο πολύ καλός Ζαχαριουδάκης κράτησε την ισοπαλία  και το αήττητο για την ομάδα του .
Απ το Πατούχα που τον αδικεί η θέση που βρίσκεται ξεχώρισαν οι Σαπαλίδης, Νικολάρας και Καραντινάκης ,ενώ απ τις Ασίτες που για μιά ακόμη φορά έκαναν μέτρια εμφάνιση και πέταξαν άσκοπα βαθμούς,οι Ζαχαριουδάκης, Οικονομάκης, Ρουμπάκης Μανώλης και Γιώργος. Βοήθησαν όσο αγωνίστηκαν και οι Χούτρης, Τσερεβελάκης Νίκος.
Αποβλήθηκε στο 85' ο Κώστας Οικονομάκης για τις Ασίτες με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι και ο Μπελίτσας για το Πατούχα που αν και είχε αντικατασταθεί μπήκε χωρίς λόγο στον αγωνιστικό χώρο στο 89'
Οι συνθέσεις:
ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Χωματάς, Καρτσώνης (80' Βερναδάκης), Καραταράκης, Σουργιάς, Κουνενάκης, Νικολάρας, Καραντινάκης (77' Λουλάκης Δ.), Τσαγκαράκης, Σαπαλίδης, Παπαδημητρίου, Μπελίτσας (80' Λουλάκης Μ).
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης,, Ρουμπάκης Γ., Κοζορώνης, Μανιαδάκης (37' Τσερεβελάκης Ν.), Οικονομάκης, Τσιάμης (46' Χούτρης), Ρουμπάκης Μ., Λεκάκης, Ποτηράκης (37' Τσερεβελάκης Μ.), Δασκαλάκης, Σταυρακάκης


Έγιναν κι αυτά στη Βιάννο.
  • Έχασαν το δρόμο οι Χανιώτες διαιτητές και με τη βοήθεια του κ. Ιωαννίδη του Συνδ. Ηρακλείου έφτασαν στο γήπεδο με 15λεπτη καθυστέρηση. Μόλις ήρθαν άλλαξαν βιαστικά και ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς το καθιερωμένο ζέσταμα. Λίγο έλειπε και το παιχνίδι θα είχε αναβληθεί.
  • Ακόμη δεν ξέχασαν παίκτες και φίλαθλοι της Βιάννου το κ. Βισκαδούρο και από το πρώτο λεπτό ο κ. Κανελλάκης αντιμετώπισε τη καχυποψία τους. 
  • Πήγε να κάνει κίνηση ματ ο Καλογεράκης για να κλειδώσει τον αγώνα κάνοντας δυό γρήγορες αλλαγές αλλά η συνέχεια δεν τον δικαίωσε. Η γρήγορη τρίτη αλλαγή του Τσιάμη στο 46' με τον Χούτρη συμπλήρωσε το ρίσκο.
  • Απ΄το 75΄ του αγώνα οι Ασίτες αγωνιζόταν με τραυματίες το Μιχάλη Τσερεβελάκη και το Νίκο Κοζορώνη που απλά συμμετείχαν στο παιχνίδι αφού είχαν πραγματοποιηθεί και οι 3 αλλαγές.
  • Δίπλα δίπλα είδαν το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι πρόεδροι των δυο ομάδων Ζαχαριουδάκης και Παπαδημητράκης,παρέα με τον πρώην πρόεδρο του Πατούχα Δημήτρη Παπαματθαιάκη.
  • "Στολίζει" τον Πατούχα στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης αφού γράφει για χαλίκια  που δέχτηκε στο πρόσωπο, για φτυσίματα απ τους φιλάθλους και για βρισιές κατ΄εξακολούθηση. Όσο για τα ωραία λόγια που γράφει ότι του είπαν οι Βιαννίτες,γράφονται αναλυτικά στο φύλλο αγώνα ,αλλά  ...όχι εδώ.
  • Ενα χρόνο ακριβώς συμπλήρωσαν οι Ασίτες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Είχαν χάσει 31 Οκτ 2009 στη Μυρτιά με 2-1 και απο τότε έχουν 3 ισοπαλίες και 26 νίκες. Στον αγώνα με την Επισκοπή θα γίνουν τα απαραίτητα τελετουργικά για να το γιορτάσουν. 
  • Στο "Έτερον Εκάτερον" στην αγορά του Ηρακλείου γευμάτισαν  οι Ασίτες πριν την αναχώρηση για τη Βιάννο. Στο ίδιο μαγαζί είχαν γευματίσει και πριν τον αγώνα με τον Ηρόδοτο. Και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα .Τυχαίο; Νομίζω.
  • Για αλλοίωση αποτελέσματος μίλησε ο προπονητής των Ασιτών Αντώνης Καλογεράκης στις δηλώσεις του ,εννοώντας την καθαρή ανατροπή του Βασίλη Χούτρη στο β΄ημίχρονο.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου