Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Γιατί κ. Πρικάκη ;;;

Με έκπληξη διαβάσαμε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ της Πέμπτης τις δηλώσεις του κ. Πρικάκη, Προέδρου του ΠΑΟ Κρουσσώνα και αφορούν τον ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Λεκάκη. Σε γενικές γραμμές ,ο κ. Πρικάκης παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή μας σαν εξολοθρευτή του ΠΑΟΚ και των ποδοσφαιριστών του και καταλήγει με το βαρύγδουπο ...υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Διαβάστε τις δηλώσεις του στη Πατρίδα.
«Ο Λεκάκης έδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Πέρυσι είχε τραυματίσει σοβαρά τον Κουράκη και φέτος το επανέλαβε με τον Ρηγάκη. Υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».


Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του Προέδρου του ΠΑΟΚ για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του και τη δικαιολογημένη πικρία του.Τέτοιες δηλώσεις όμως δεν εξυπηρετούν σε τίποτα. Για μας είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε δηλώσεις που μόνο έχθρα δημιουργούν μεταξύ δύο φιλικών και γειτονικών σωματείων .Δηλώσεις γραφικές και αποπροσανατολιστικές που παίζουν ρόλο "άλλοθι" και γίνονται μόνο για κατανάλωση.
 Το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο ξέρει εδώ και πολλά χρόνια τον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Αντώνη Λεκάκη και κάθε προσπάθεια αμαύρωσης του ονόματός του θα πέσει στο κενό.

(Για την ιστορία σας αναφέρουμε ότι στον άτυχο  τραυματισμό του Ρηγάκη -που ειλικρινά μας λυπεί και του ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα-, ο ποδοσφαιριστής Λεκάκης δεν έχει καμμία συμμετοχή και αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο του αγώνα που είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.Είναι μια κακή στιγμή,μια πρόσωπο με πρόσωπο δυναμική διεκδίκηση του Ρηγάκη με άλλο ποδοσφαιριστή των Ασιτών,που δεν είχε ούτε καν κίτρινη κάρτα απ΄το διαιτητή της αναμέτρησης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου