Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ηρόδοτος-Ασίτες 1-1

24/10/2010

Ο Ηρόδοτος αναδείχτηκε ισόπαλος με τις Ασίτες (1-1), και έτσι οι φιλοξενούμενοι έπεσαν από την κορυφή, την οποία καταλαμβάνει πλέον η Επισκοπή.

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν τις Ασίτες με το Κοζυράκη στο 5’ ,αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Μ. Ρουμπάκης. Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε και οι δυό ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τις άμυνές τους μέχρι και φτάσαμε στο τελευταίο 15λεπτο του α’ ημιχρόνου που ήταν όλα τα λεπτά και ρύθμισε την έκβαση του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Φωτόπουλο στο 32’ που εκμεταλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Τέγου και σκόραρε μέσα απ τη περιοχή με σουτ, για να ισοφαρίσει ο Γιώργος Τσιάμης στο 40’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Στο 46’ ο Τσερεβελάκης έστρωσε στο Μανιαδάκη,ο τελευταίος σούταρε δυνατά και ανάγκασε το Κάργατζη να εκτιναχτεί στο γάμα της εστίας του και να αποτρέψει το 1-2.
Στον υπόλοιπο αγώνα δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο μπροστά στις δυό εστίες και το τελικό 1-1 άφησε ευχαριστημένες και τις δυό ομάδες.

Ηρόδοτος: Κάργατζης, Κοζυράκης, Κουρουτιανάκης (66’ Μαγάκης), Σπυριδάκης, Καραφωτιάς, Διγενής, Φωτόπουλος, Δροσάκης, Φράγκος (60’ Καλομοίρης), Χατζής, Ζαφείρης (76’ Κοντοζής).
Ασίτες: Τέγος, Ρουμπάκης, Κοζορώνης, Μανιαδάκης, Οικονομάκης, Τσερεβελάκης (52’ Ιατράκης, 75’ Μανιαδάκης), Ρουμπάκης, Λεκάκης, Ποτηράκης, Τσιάμης (87’ Δεληστεφανής), Χούτρης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το ΔΣ της Ενωσης Ασιτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Ηροδότου για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας και των φιλάθλων μας που μας ακολούθησαν στην Αλικαρνασσό.Η ομάδα μας στο δεύτερο γύρο θα ανταποδώσει τη φιλοξενία στη φίλη ομάδα του Ηροδότου και στους φιλάθλους της Αλικαρνασσού που θα έρθουν στις Ασίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου