Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ασίτες - Ρέθυμνο 1-1

Πρώτη βαθμολογική απώλεια της Ένωσης Ασιτών σήμερα το απόγευμα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής,αφού αναδείχτηκε ισόπαλη με το Ρέθυμνο με 1-1.


O Tσερεβελάκης σε μια προσπάθειά του στον αγώνα
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας δεν είχαν καλή απόδοση και με αδικαιολόγητο άγχος κατάφεραν να κάνουν ντέρμπι ένα παιχνίδι που απ την αρχή φαινόταν ότι ήταν δική τους υπόθεση.
Όταν στο 3ο λεπτό ο Κοζορώνης σέντραρε από αριστερά και ο Σταυρακάκης με προβολή άνοιξε το σκορ ,όσοι βρέθηκαν στις Ασίτες πίστεψαν ότι άνοιξε ο δρόμος για ένα ακόμη εύκολο απόγευμα. Οι Ρεθυμνιώτες όμως είχαν διαφορετική γνώμη. Ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους ,κέρδισαν το χώρο του κέντρου και έφτασαν στην ισοφάριση.
Για να γίνει όμως αυτό βοήθησε και ο πολύ κακός σήμερα Χανιώτης διαιτητής Ντοκάκης που με τα σφυρίγματά του κατάφερε να χαλάσει ένα ήσυχο παιχνίδι και να εξαγριώσει με τις αποφάσεις του τους 400 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στις Ασίτες.

Πολύς κόσμος στις Ασίτες
Το 78ο λεπτό ήταν το καθοριστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού όταν ο Κοζορώνης έχασε με καθαρό φάουλ τη μπάλα από το Μικρόπουλο που με δυνατό σουτ ο ίδιος παίχτης νίκησε το Ζαχαριουδάκη και έκανε το τελικό 1-1. Ο Σταυρακάκης διαμαρτυρήθηκε στον επόπτη Ανεζάκη και ο διαιτητής τον έστειλε στα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Δυό λεπτά αργότερα ό κ. Ντοκάκης ήταν και πάλι  αρνητικός πρωταγωνιστής όταν έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Ματαραγκάσι από το Λεκάκη προσπαθώντας να διορθώσει το προηγούμενο λάθος του (!!!).
Oι Ασίτες έμειναν στη κορυφή της βαθμολογίας του 10ου Ομίλου ,αλλά σταμάτησε το εκπληκτικό σερί των 26 συνεχόμενων νικών που είχαν δημιουργήσει.


Asites 1-1 Rethymno
. Ανέβηκε από Asitesfc

Οι συνθέσεις:
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γιώργος, Κοζορώνης, Μανιαδάκης (62' Αποστολάκης), Οικονομάκης, Τσιάμης (50' Χούτρης), Ρουμπάκης Μ., Λεκάκης, Ποτηράκης (54' Τσερεβελάκης), Δασκαλάκης, Σταυρακάκης
ΡΕΘΥΜΝΟ: Κιοσσές, Ξενικάκης (Ματαραγκάσι), Τσικαλάς, Τσιλιγκάκης, Τσακάλης, Χνάρης (Σπανουδάκης), Κάσσελας, Μικρόπουλος, Μιχελιδάκης, Μουρτζανός, Κουρνιανός (62' Αστρινάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου