Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σπουδαία παιχνίδια την 5η Αγωνιστική

Κάλλιστα η 5η αγωνιστική μπορεί να χαρακτηριστεί η αγωνιστική των ντέρμπι για το Περιφερειακό πρωτάθλημα, αφού οι αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Αδιαμφισβήτητα το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση, για πολλούς λόγους, είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα να φιλοξενεί τον ισόβαθμό της Ρούβα.
Το Ρέθυμνο θα έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή ταξιδεύοντας ως τις Ασίτες, για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα, που μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δύσκολο έργο θα έχει και ο Αετός Ανωγείων που καλείται να βάλει τέλος στις βαριές ήττες στα Καθιανά με αντίπαλο τον Πανακρωτηριακό. Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει και στις Αρχάνες με τον Γιούχτα να φιλοξενεί τον Ατσαλένιο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το δεύτερο Ηρακλειώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Πατούχα να υποδέχεται τον Ηρόδοτο, στο ντεμπούτο του Λάκη Καργιωτάκη στον πάγκο της ομάδας της Βιάννου.



ΑΣΙΤΕΣ: ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 5Χ5

Ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Ένωσης Ασιτών για τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο. Ο Αντώνης Καλογεράκης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές  στη διάθεσή του με μόνο απόντα το Νίκο Τσερεβελάκη που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας και τη Δευτέρα θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα.
Οι πρωτοπόροι του 10ου Ομίλου μετά τη μεγάλη νίκη στη Γέργερη θέλουν να συνεχίσουν τις νικηφόρες εμφανίσεις και να ευχαριστήσουν τους  φιλάθλους τους που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο των Ασιτών.
Ευχάριστος "πονοκέφαλος" για τον Αντώνη Καλογεράκη είναι ο καταρτισμός της 11άδας αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές διεκδικούν τη συμμετοχή τους με ίσες πιθανότητες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις τελικές επιλογές του προπονητή των πρωτοπόρων.Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα παραταχθεί επιθετικά με στόχο μια ακόμη νίκη που θα τη κρατήσει στη κορυφή της βαθμολογίας.



ΡΕΘΥΜΝΟ: ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΑΣΙΤΕΣ
Με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να δείξει ότι τα αποτελέσματα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές μόνο τυχαία δεν ήταν, το Ρέθυμνο θα παραταχθεί στις Ασίτες. Το έργο της ομάδας των Ηλία Ασπρομάτη και Γιώργου Λυρώνη σίγουρα είναι δύσκολο και το γνωρίζουν, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν την ομάδα έκπληξη των Ασιτών, που οδηγεί την κούρσα της φετινής βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Επιπλέον, η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου, που έχει κατορθώσει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της φέτος.
Το Ρέθυμνο, θα παραταχθεί για ένα ακόμη παιχνίδι με ελλείψεις, αφού το τεχνικό δίδυμο δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μαραθιανό, τους στρατευμένους Κλαψινό, Μπαρκάτσα. Ο Μανωλακάκης αυτή την εβδομάδα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζιλιγκάκη (αιμάτωμα στον αστράγαλο) και Τσικαλά (ταλαιπωρούνταν από ίωση)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου