Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πεντάσφαιρο η Ένωση Ασιτών

ΑΣΙΤΕΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 5-0  (VIDEO)

Χόρτασαν γκολ και θέαμα οι 300 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στις Ασίτες το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και φιλοδώρησε τον Αετό Ανωγείων με πέντε γκολ δείχνοντας ότι δίκαια βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας και οδηγεί τη κούρσα του πρωταθλήματος.
Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης σε μια προσπάθειατου απ΄ τον αγώνα
Η Ένωση Ασιτών απ την αρχή του αγώνα  έδειξε τις διαθέσεις της και με συνεχείς επιθέσεις κυριάρχησε ολοκληρωτικά του αντιπάλου του που δεν κατάφερε να αντισταθεί στη διάθεση,το πάθος και η κλάση των ποδοσφαιριστών της. Εκτός των 5 γκολ οι νικητές σημάδεψαν και δύο φορές τα δοκάρια του Καλομοίρη. Ο τελευταίος παρά τα 5 γκολ που δέχτηκε ήταν ο καλύτερος παίκτης των Ανωγειανών και με εκπληκτικές επεμβάσεις κράτησε το σκορ και δεν άφησε να πάρει διαστάσεις.
Οι κυριότερες στιγμές.
2' . Οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Δεληστεφανή για τις Ασίτες.
29' . Σέντρα του Κοζορώνη από αριστερά και ο Σταυρακάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
58' Πάσα του Σταυρακάκη στον αμαρκάριστο Ποτηράκη και με σουτ ο τελευταίος μέσα απ τη περιοχή έγραψε το 2-0.
62' . Σέντρα .του Κοζορώνη στη καρδιά της άμυνας των Ανωγείων και ο Μανιαδάκης με σουτ νίκησε το Καλομοίρη και έκανε το 3-0
78' . Ο Σταυρακάκης με παράλληλη μπαλιά βρήκε το Δασκαλάκη και με προβολή ο επιθετικός των Ασιτών έκανε το 4-0.
80' .Η σέντρα σουτ του Μανιαδάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
86' . Απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανιαδάκη έξω απ τη περιοχή και η μπάλα καρφώθηκε στο βάθος της εστίας γράφοντας το τελικό 5-0.
Σταυρακάκης,Κοζορώνης και Μανιαδάκης οι καλύτεροι των Ασιτών που δεν είχαν παίκτη χωρίς να διακριθεί. 

Οι συνθέσεις:
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γιώργος, Κοζορώνης, Τσερεβελάκης Νίκος (16 λ.τ Μανιαδάκης), Δεληστεφανής (65΄ Δασκαλάκης), Τσερεβελάκης Μιχάλης (65' Αποστολάκης), Ρουμπάκης Μαν, Λεκάκης, Ποτηράκης, Οικονομάκης, Σταυρακάκης.
ΑΕΤΟΣ:  Καλομοίρης, Σπαχής, Σφακιανάκης, Χαραλαμπάκης (46΄ Χαιρέτης, Μουρτζάκης, Χαλικιόπουλος, Γεωργαλής, Νικηταράς (43' Τσικολιδάκης), Σούρσος (67' Σουλτάτος), Χρόνης, Καστελλιανάκης.


Το βίντεο με τα γκολ του αγώνα και τις δηλώσεις των προπονητών

ΑΣΙΤΕΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ 5-0
Ανέ­βηκε από Asitesfc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου