Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ντέρμπι κορυφής στη Γέργερη

Ντέρμπι πρωτοπόρων για την 4η αγωνιστική του Περιφερειακού


Δράση με σπουδαία παιχνίδια υπάρχει την Κυριακή για την 4η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Από το πρόγραμμα σαφώς και ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γέργερης, όπου ο Ρούβας θα υποδεχτεί τις Ασίτες, στο ντέρμπι κορυφής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και το αποτέλεσμα του αγώνα είναι πιθανό να φέρει ανακατατάξεις. Στο πρόγραμμα, βέβαια, περιλαμβάνονται και άλλα σπουδαία ματς. Αναλυτικά το "μενού" είναι:

Κυριακή (16:00)
ΠΟΑ-Πατούχας (γήπ. ΠΟΑ): Χαραλαμπάκης, Ξυπάκης, Τουρλουκάκη (Ηρακλείου).
Ρέθυμνο-Ηρόδοτος (γήπ. Σοχώρας): Γιαννουλάκης, Δρακακάκης, Πασσάς (Χανίων).
Ακρίτας-Γιούχτας (γήπ. Βάμου): Σταυρουλάκης, Μουρούτσος, Τσιάκος (Ρεθύμνου).
Ρούβας-Ασίτες (γήπ. Γέργερης): Ζαχαριουδάκης, Παπαδάκης, Παστός (Ηρακλείου).
Αετός Αν.-Επισκοπή (γήπ. Ανωγείων): Μουρτζάκης, Καζάς, Πολυχρονάκης (Ηρακλείου).
Πανακρωτηριακός-ΠΑΟΚ (γήπ. Καθιανών): Σωτηριάδης, Δραγατάκης, Δρακωνάκης (Λασιθίου).
Ρεπό: Ιεράπετρα.
- Στον αγώνα Ατσαλένιος-Πατούχας Βιάννου τον αρχικά ορισθέντα διαιτητή Χαραλαμπάκη Ευάγγελο (ΕΠΣ Ηρακλείου) αντικατέστησε ο Κοκκινάκης Μηνάς της ιδίας Ένωσης.

''Κομπλέ'' οι Ασίτες στην Γέργερη

Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους, οι Ασίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ρούβα.

.

Η Ένωση Ασιτών

Οι νεοφώτιστοι πάνε στην Μεσσαρά με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να παραμείνουν μόνοι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη για τις Ασίτες καθώς έπειτα από τρία παιχνίδια όχι μόνο έχουν το απόλυτο αλλά παράλληλα είναι τέτοια η εικόνα της ομάδας που έχει πείσει και τους πλέον... δύσπιστους ότι στόχος δεν είναι απλά η παραμονή στην κατηγορία.

Η προετοιμασία των Ασιτών για το ντέρμπι με τον Ρούβα ολοκληρώθηκε και ο Αντώνης Καλογεράκης είδε με ευχαρίστηση να μην προκύπτει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας αγωνιστικής, οπότε υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του εκτός του Νίκου Τσερεβελάκη που συνεχίζει τη θεραπεία και απέχει απ' τις προπονήσεις..
Την ομάδα θα ενισχύσουν με τη παρουσία τους και αρκετοί φίλοι της που θα συμπαρασταθούν στη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών το απόγευμα της Κυριακής.

Πάνοπλος ο Ρούβας στο ντέρμπι

Πάνοπλος θα παρουσιαστεί ο Ρούβας στο ντέρμπι με τις Ασίτες. Κάτω από δύσκολες συνθήκες η προπόνηση στην Γέργερη.

 Οι Μεσσαρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Γιάννης Σχοιναράκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, πέραν των γνωστών απόντων Ταβλαδωράκη και Ιερωνυμάκη ενώ εκτός είναι ο ανέτοιμος Δρακούλης.

Η προπόνηση της Παρασκευής διεξήχθη πάντως κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες αφού το "τσουχτερό" κρύο και ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στον Γιάννη Σχοιναράκη να δουλέψει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες.

Πάντως, στο στρατόπεδο του Ρούβα επικρατεί αισιοδοξία για την κυριακάτικη αναμέτρηση ότι η ομάδα μπορεί να κάνει το 4Χ4 και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου