Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ρεβάνς από τον… εαυτό του πήρε ο Γιώργος Σταυρακάκης

Από τα …έντεκα βήματα έστειλε την ομάδα του στον ..έβδομο ουρανό ο Γιώργος Σταυρακάκης. Ο επιθετικός των Ασιτών τονίζει στην εφημερίδα «Πατρίδα», ότι με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που χάρισε τη νίκη στους νεοφώτιστους απέναντι στον Ρούβα, πήρε ρεβάνς από τον …εαυτό του για τη χαμένη ευκαιρία του 43'

« Θα  συνεχίσουμε το σερί »

«Όταν έχασα την ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ένιωσα πολύ άσχημα. Γι’ αυτό μόλις κερδίσαμε πέναλτι είπα στους υπόλοιπους «Θα το εκτελέσω εγώ μην έρθει κανείς» και ευτυχώς δικαιώθηκα».  Σύμφωνα με τον έμπειρο επιθετικό που διανύει την 5η του χρονιά στις Ασίτες η ομάδα του πήρε το ντέρμπι εξαιτίας της δύναμης. «Η δύναμη έκρινε το παιχνίδι. Πριν μπούμε στο γήπεδο είπαμε στα αποδυτήρια ότι για μας δεν υπάρχει ισοπαλία. Δείξαμε ότι θέλουμε πιο πολύ τη νίκη. Μπήκαμε με αισιοδοξία χωρίς να κοιτάξουμε τον αντίπαλο, παρά το γεγονός ότι ο Ρούβας έχει παίκτες που έχουν αγωνιστεί ακόμα και Α’ Εθνική».
Όπως παραδέχεται πάντως ο Σταυρακάκης το φετινό ξεκίνημα των Ασιτών ξεπερνάει κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες. «Περιμέναμε να μπούμε καλά στο πρωτάθλημα αλλά τέτοιο ξεκίνημα δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος μας. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί, όμως αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρωταρχικός μας στόχος παραμένει να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας και στη συνέχεια να κάνουμε μια καλή πορεία, για να φτάσουμε στην πρώτη πεντάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου