Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ: «Το γλυκό έδεσε γρήγορα στις Ασίτες»


Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΣΙΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ «ΘΑΥΜΑ» ΤΩΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ 10ο ΟΜΙΛΟ



Η επιστροφή των Ασιτών στα τρίποντα μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες έγινε με δραματικό τρόπο στο προχθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό.

Η νίκη ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις των... καθυστερήσεων χάρις στο γκολ του Κώστα Οικονομάκη στο 95’ (!) που έφερε τους νεοφώτιστους σε απόσταση ενός βαθμού από την πρώτη θέση.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που άλλαξε ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο περνώντας πίσω από το φορ Ποτηράκη έφερε ξανά την ομάδα του σε επαφή με τις νίκες και χθες δήλωνε ευτυχισμένος γι’ αυτό.

«Όταν σκοράρεις το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πετάς στα σύννεφα. Γενικά μ’ αρέσει να σουτάρω στη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι αυτό που λέμε ότι «το ‘χω» το σουτ, και στην τελευταία φάση του χθεσινού (προχθεσινού) αγώνα είδα τη μπάλα να στρώνεται προς εμένα και δοκίμασα ξανά το πόδι μου. Είμαι ευτυχισμένος που έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου και εύχομαι να συνεχίσω να σκοράρω» τονίζει στην «Π» ο Κώστας Οικονομάκης ο οποίος αναφερόμενος στο φετινό «θαύμα» των νεοφώτιστων Ασιτών που πραγματοποιούν πρωταγωνιστική πορεία επισημαίνει:

“Φέτος στις Ασίτες το «γλυκό έδεσε» πολύ γρήγορα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε «διπλά» μέσα στην Γέργερη και τον Κρουσώνα, με Ρούβα και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Έγιναν καλές επιλογές από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Είμαστε μια νέα ομάδα που κατάφερε όμως νωρίς να βρει την κατάλληλη χημεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καθοριστική συμβολή σ’ αυτό έχει ο προπονητής μας Αντώνης Καλογεράκης που έχει δουλέψει παρά πολύ. Έχουμε αφομοιώσει τον τρόπο που θέλει να αγωνιζόμαστε και συνήθως βγαίνουμε νικητές”.

Σύμφωνα με τον Κώστα Οικονομάκη οι Ασίτες μπορούν μέχρι τέλους να διεκδικήσουν τον τίτλο παρά το γεγονός ότι ο στόχος της ομάδας είναι η προώθηση στην πρώτη πεντάδα.

«Αν συνεχίσουμε έτσι θα τερματίσουμε ψηλά. Σκοπός μας δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά η προώθηση σε μια θέση στην πρώτη πεντάδα και ο σεβασμός των αντιπάλων μας. Εγώ πιστεύω όμως ότι μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα και γιατί όχι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Κυνηγάω πάντα την πρώτη θέση. Έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα φαβορί του πρωταθλήματος και είδα ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε πολλά πράγματα».
Αναδημοσίευση από την εφ. ΠΑΤΡΙΣ

Ηρόδοτος 2-2 Ασίτες (ακαδημία)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
Ηλικίες 1999-2000

Σ' ένα παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες και πάθος για τη νίκη εκατέρωθεν, Ηρόδοτος και Ασίτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.
Ο Λιοδάκης σκόραρε δυο φορές για την ομάδα του Ηροδότου και ο Ζαχαρίας Μηναδάκης τα δυο γκολ για την ομάδα των Ασιτών.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Χριστοφοράκης και γιατρός ο Γιώργος Μπαστάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ2 :Καρακατζάνης, Μουντουράκης, Λιοδάκης, Κουφάκης, Γκαγκός, Χριστοδουλάκης, Σαρόγλου, Κυπριωτάκης, Μπινιχάκης, Ρούτσι, Σταμπουλής, Ξηρουδάκης
ΑΣΙΤΕΣ: Χριστοδουλάκης, Αναστασάκης, Περογαμβράκης, Ιατράκης, Μηναδάκης, ΝτενίζΛιανδράκης, Τσερεβελάκης, Κάββαλος, Κοτζαδάκης, Σταυρακάκης, Μανουσάκης, Τριαλώνης.

Περισσότερα για την ακαδημία μας εδώ.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

" Aστρο λαμπρό τους οδηγεί ".

Άλωσαν και το Ακρωτήρι οι Ασίτες!

Ο Βασίλης Χούτρης νικάει στον αέρα το Καβακόπουλο

Πανακρωτηριακός-Ασίτες 0-1

Οι Ασίτες έπαιζαν με η φωτιά για 90 λεπτά στο Ακρωτήρι και στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με ενα εκπληκτικό γκολ του Κώστα Οικονομάκη κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να ρίξουν στο καναβάτσο τους αποσβολωμένος γηπεδούχους που έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα για τη σωτηρία. Ποδοσφαιρικές στιγμές ακατάλληλες για καρδιακούς, αφού την ώρα που οι παίκτες του Αντώνη Καλογεράκη είχαν γίνει μια αγκαλιά και οι 30 και πλέον φίλοι της ομάδας που έκαναν 200 χιλιόμετρα για να τους συμπαρασταθούν  πανηγύριζαν στην εξέδρα, στον αγωνιστικό χώρο είχαν πέσει κλαίγοντας οι γηπεδούχοι. Η σέντρα μετά το γκολ δεν έγινε ποτέ αφού αμέσως μετά τη φωτοβολίδα του Οικονομάκη ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του Ρεθεμνιώτη διαιτητή Τσαγκαράκη που έδωσε ρέστα με την άψογη διαιτησία του.
Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, έχει άστρο και δεν γίνεται να χάσει. Είναι μια παρέα "καμικάζι'  με αποδεδειγμένη άγνοια κινδύνου και παρά τις δυσκολίες και τα άπειρα προβλήματα δίνει το δικό της στίγμα στη κατηγορία και φιγουράρει πανάξια αήττητη στις κορυφαίες θέσεις του ομίλου απ την αρχή του πρωταθλήματος.Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη απ΄ τους ανθρώπους της και χτίστηκε μαεστρικά από τον Αντώνη Καλογεράκη που έχει βάλει τη δική του προσωπική σφραγίδα σε κάθε της χιλιοστό.
Ο αγώνας
Ακρωτήρι και Ασίτες καταναλώθηκαν σε ένα άτεχνο και σκληρό παιχνίδι προσέχοντας ιδιαίτερα τις άμυνες τους και έψαχναν χώρους για την αντεπίθεση.Αποτέλεσμα των πολλών αντικανονικών μαρκαρισμάτων ήταν ο τραυματισμός του Αντώνη Μανιαδάκη στο 17' και η αναγκαστική αντικατάστασή του.Πέντε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων κιτρινίστηκαν για επικίνδυνο παίξιμο και δυο απ τις Ασίτες για διαμαρτυρία.
Πριν φτάσουμε στην εκπνοή και στο "τελειωτικό χτύπημα" του Οικονομάκη , ο Ζαχαριουδάκης δυο φορές σταμάτησε προσπάθειες των γηπεδούχων για γκολ με σωτήριες επεμβάσεις.Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους νικητές. Πρώτα προειδοποίησαν με μακρινό σουτ του Ποτηράκη  (πέρασε ελάχιστα άουτ) και στη συνέχεια με σκαφτό του Χούτρη ( δεν κατάφερε να "κρεμάσει" τον Τσικοβάνη που με τα ακροδάχτυλα έστειλε τη μπάλα κόρνερ). Στο 95΄ ο Τσερεβελάκης Μ. εκτέλεσε κόρνερ,οι αμυντικοί απέκρουσαν χλιαρά και ο Κώστας Οικονομάκης που δέχτηκε τη μπάλα με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Μεγάλη συμμετοχή στη νίκη έχει ο Αντώνης Καλογεράκης που στο 55΄ άλλαξε την ομάδα με τις αλλαγές που πραγματοποίησε. Η μεταφορά του Οικονομάκη στη κεντρική γραμμή και το ρίσκο με Αποστολάκη και Δασκαλάκη στην άμυνα λειτούργησε και οι Ασίτες κέρδισαν τις μονομαχίες στο κέντρο και απείλησαν επανειλημμένα φτάνοντας στη νίκη.
Άψογη η φιλοξενία των ανθρώπων του Πανακρωτηριακού και ιδιαίτερα του αντιπροέδρου της ομάδας Γιώργου Μπατζακάκη που απ΄τη πρώτη στιγμή και μέχρι την αναχώρηση έκαναν τα πάντα ώστε να μη  λείψει τίποτα.

Οι συνθέσεις
ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Τσικοβάνης, Καμίδης, Αδαμόπουλος, Περάκης, Καβακόπουλος (90' Ράπτης), Σεληνιωτάκης, Δαμανάκης (60' Κριάρης), Μαυριγιαννάκης (73' Παπαδάκης), Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Μιχαλακόπουλος.
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Σφακιανάκης (55' Αποστολάκης), Κοζoρώνης, Μανιαδάκης (17' Μ. Τσερεβελάκης), Οικονομάκης, Ν. Τσερεβελάκης (55' Ποτηράκης), Μ. Ρουμπάκης, Λεκάκης, Xούτρης, Δασκαλάκης, Σταυρακάκης.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος του 10ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας 2010-2011 στις 28/11/2010 και ώρα 15.00.

Τον αγώνα της ομάδας μας στη Σούδα με  τον Πανακρωτηριακό θα διευθύνει ο Ρεθεμνιώτης Πέτρος Τσαγκαράκης Γιώργος Φουκάκης απ το Ηράκλειο ορίστηκε στη Γέργερη στο ντέρμπι Ρούβας-ΠΟΑ ,ο Χανιώτης Ντοκάκης στη Βιάννο και ο Χρυσός επίσης απ τα Χανιά στο Κρουσσώνα.
Αναλυτικά:

Γήπεδο:ΑΓ.ΜΟΝΗΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
  • ΠΑΤΟΥΧΑΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 
ΝΤΟΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΔΡΑΚΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΧΑΝΙΩΝ)
Παρατηρητής διαιτησίας:ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ)


ΔΗΜ. ΣΤ. ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ
  • ΠΑΟΚ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΧΡΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΑΡΦΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΧΑΝΙΩΝ) Παρατηρητής διαιτησίας:ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)


ΔΗΜ.ΣΤ.ΚΑΘΙΑΝΩΝ
  • ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΑΣΙΤΩΝ 
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΒΥΖΙΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΥΡΓΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)
Παρατηρητής διαιτησίας:ΛΙΑΓΚΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ)


ΔΗΜ. ΣΤ. ΑΝΩΓΕΙΩΝ
  • ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ)
Παρατηρητής διαιτησίας:ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΧΑΝΙΩΝ)


ΔΗΜ.ΣΤ.ΡΟΥΒΑ
  • ΡΟΥΒΑΣ - ΠΟΑ
ΦΟΥΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΛΙΑΝΔΡΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
Παρατηρητής διαιτησίας:ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΧΑΝΙΩΝ)


ΔΗΜ. ΡΕΘΥΜ.ΣΟΧΩΡΑΣ
  • ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΚΡΙΤΑΣ
ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
Παρατηρητής διαιτησίας:ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ)

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πέμπτη καλύτερη άμυνα στη Δ΄ Εθνική πανελλαδικά η αήττητη Ένωση Ασιτών !!

Η Ένωση Ασιτών αν και νεοφώτιστη στη Δ' Εθνική κατηγορία πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν ! Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας του Αντώνη Καλογεράκη είναι η γρανιτένια της άμυνα που έχει δεχτεί μόνο 3 τέρματα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές . Πανελλαδικά, στους 10 ομίλους της Δ' Εθνικής 4 μόνο ομάδες έχουν δεχτεί λιγότερα γκολ απ΄τις Ασίτες  μέχρι στιγμής. Δείτε το σχετικό πίνακα.

ΟΜΑΔΑ ΟΜΙΛΟΣ    ΑΓΩΝΕΣ    ΝΙΗ    ΓΚΟΛ
Καλαμάτα 6ος 10 10-0-0 21-1
Πυργετός 4ος 8 5-3-0 9-1
Τηλυκράτης Λευκάδας 5ος 8 6-2-0 11-2
Ελπιδοφόρος 8ος 8 7-1-0 13-2
Ασίτες 10ος 8 4-4-0 13-3
ΠΑΟΚ Γλυφάδας 8ος 8 6-0-2 14-3






ΑΗΤΤΗΤΕΣ 13 ΟΜΑΔΕΣ
Υπάρχει κι άλλη διάκριση για την Ένωση Ασιτών,αφού συγκαταλέγεται μεταξύ των δεκατριών ομάδων που δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα. Μαζί με τις Ασίτες και ο ΠΟΑ κρατάει το αήττητο στο 10ο όμιλο.
Οι δεκατρείς αήττητες ομάδες της Δ΄ Εθνικής
Ασίτες, ΠΟΑ,  Προοδευτική, Κορωπί, Ελπιδοφόρος, Καλαμάτα, Αστέρας Αμαλιάδας, Ολυμπος Κέρκυρας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Πυργετός, Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Σοχού, Εβρος Σουφλίου
Στη Γ’  Εθνική χωρίς ήττα παραμένουν δύο ομάδες : Καλλονή και  Αετός Σκύδρας (7 ισοπαλίες στα 9 παιχνίδια !!) και στη Β’ Εθνική μόνο ο ΠΑΣ Γιάννενα.  
   

XΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΕΠΤΑ ΟΜΑΔΕΣ

Υπάρχουν όμως και κάποιες ομάδες στους 10 ομίλους της Δ’  Εθνικής που δεν πανηγύρισαν ακόμη νίκη. Δύο από αυτές ανοίκουν στο 10ο όμιλο.
Οι επτά ομάδες της Δ΄ Εθνικής χωρίς νίκη.
Πανακρωτηριακός, Πατούχας, Ανταγόρας Κω, Λαμία, Απεραντιακός, Θερμαϊκός και Μουδανιά.
Στις μεγαλύτερες κατηγορίες δεν υπάρχει ομάδα χωρίς νίκη.
Επιμέλεια: 10ος ΟΜΙΛΟΣ online

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ασίτες 0-0 Επισκοπή (VIDEO)



Το ντέρμπι της αγωνιστικής, δεν είχε σκορ, αφού Ασίτες και Επισκοπή αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
«Το μη χείρον βέλτιστον» H EΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΤΕΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ… ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 0-0
Mια χαρά αποτέλεσμα αποδείχθηκε το τελικό 0-0 με το οποίο έληξε το ντέρμπι των Ασιτών τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για την Επισκοπή αφού και οι δύο ομάδες μετρούσαν κέρδη μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι, η πρωτοπόρος Επισκοπή πήρε ένα πόντο σε μια δύσκολη έδρα κι έτσι διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Ασίτες ναι μεν υποχώρησαν στην τρίτη θέση, ωστόσο κράτησαν το αήττητο σερί τους - που παρεπιπτώντος έφτασε πλέον τα 30 ματς και συνάμα πήραν βαθμό από ένα ντέρμπι στο οποίο παρατάχθηκαν με πολλές βασικές απουσίες.

Το παιχνίδι είχε τα περισσότερα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι, με το πάθος και τη δύναμη να είναι αυτά που κυριάρχησαν. Οι λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες σίγουρα δεν ικανοποίησαν το φιλοθεάμον κοινό, ωστόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κι όπως φάνηκε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι δύο μονομάχοι είχαν ως πρώτο μέλημα να μην δεχτούν γκολ και όχι να πετύχουν. Στο 7’ μετά από λάθος του Λεκάκη, ο Χαρατσής έκλεψε τη μπάλα, όμως μόνος προς του Ζαχαριουδάκη, πλάσαρε άψυχα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο πορτιέρο των Ασιτών. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά στο 22’ χάνοντας διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή και στις δύο περιπτώσεις το Γιώργο Σταυρακάκη. Ο έμπειρος επιθετικός αφού είδε αρχικά τους αμυντικούς της Επισκοπής να διώχνουν σε κόρνερ το κοντινό πλασέ που επιχείρησε, στην εξέλιξη της φάσης, πήρε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση του Μανιαδάκη, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι της Ρεθεμνιώτικης ομάδας.

Στο 40’ η Επισκοπή λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ όμως οι Μιχελακάκης, Αντιασβίλι και Καραβιώτης δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν φάσεις μπροστά στην εστία των Ασιτών τόσο στο 54’ όσο και στο 66’, χωρίς ωστόσο να γευτούν το νέκταρ κάποιου γκολ. Στόχο δεν βρήκε ούτε η κεφαλιά του Πετράκη στο 75’ έπειτα από ένα φάουλ που εκτέλεσε από πλάγια θέση ο Φραντζεσκάκης, στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού στο 83’ αποβλήθηκε ο Γιώργος Ρουμπάκης των Ασιτών και στο 89’ τον ακολούθησε από την Ρεθυμνιώτικη ομάδα ο Νικολάου.

Καλή η διαιτησία του Μπινιχάκη.

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ., Κοζορώνης, Μανιαδάκης, Τσερεβελάκης (90+ Ιατράκης Γ.), Ρουμπάκης Εμ., Χούτρης, Λεκάκης, Ποτηράκης (85’ Αποστολάκης Γ.), Δασκαλάκης (59’ Σουλτάτος), Σταυρακάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ:  Κελαϊδής, Σιόρε, (85’ Βελονάκης), Μανταδάκης Κ., Κατσαμάς, Πετράκης, Φραντζεσκάκης, Χαράτσης (76’ Κατσαμάς Μ.), Καραβιώτης (63’ Νικολάου), Μιχελακάκης, Καρύμπας, Αντιασβίλι.
.
   

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντώνης Καλογεράκης: “Αλλους στόχους, όχι τον τίτλο”

Σαφής για τους φετινούς στόχους των Ασιτών, ήταν ο Αντώνης Καλογεράκης που τόνισε ξανά πως η ομάδα του δεν αποσκοπεί στην διεκδίκηση του τίτλου, αλλά στο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να “βγάλει” παίκτες από τα σπλάχνα της. Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός χαρακτήρισε επιτυχία το γεγονός πως οι Ασίτες αν και νεοφώτιστες, μπορούν να κοιτούν στα μάτια τους διεκδικητές του τίτλου, ενώ έδειξε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς όπως είπε, η ομάδα του αγωνίστηκε με 3 βασικές απουσίες με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην έχει ικανές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο.

“Ευχαριστώ και συγχαίρω τις Ασίτες για τη φιλοξενία της και υπόσχομαι να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Οσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, όμως στην επανάληψη κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά. Αν όμως δεν βάλεις γκολ, δεν γίνεται να νικήσεις κι έτσι απλά πήραμε την ισοπαλία. Καλός κι ο ένας βαθμός αφού μας κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και όλες οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο είναι δυνατές και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Το καλό είναι πως οι παίκτες μου τα δίνουν όλα σε κάθε ματς προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα”, δήλωσε ο προπονητής της Επισκοπής Χρήστος Βασιλείου.Δείτε το Video

asites 0-0 episkopi
Ανέβηκε απο 10osomilos.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Νοκ αουτ ο Τσιάμης,σοκ με Πιπεράκη

Η προπόνηση της Πέμπτης έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Αντώνη Καλογεράκη λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Επισκοπή. Στους ήδη υπάρχοντες απόντες προστέθηκαν οι Γιώργος Τσιάμης και Μανώλης  Πιπεράκης οι οποίοι εγκατέλειψαν τραυματίες λίγα λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης .
Ο Γιώργος Τσιάμης χάνει τον αγώνα
Ο Γιώργος Τσιάμης σε μια ακίνδυνη φάση στο τέλος του εσωτερικού διπλού έπαθε θλάση στο μηρό και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Σήμερα θα φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Πάντως και σήμερα ο ποδοσφαιριστής πονούσε και σίγουρα δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής.
Ο Μανώλης Πιπεράκης καρδιοχτύπησε τους συμπαίκτες του όταν σε μια έξοδό του συγκρούστηκε με το Δασκαλάκη χτύπησε στο στήθος και έπεσε κάτω σφαδάζοντας. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο που εφημέρευε. Στη διαδρομή υπέστη κρίση πανικού (σοκ) και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Στις εξετάσεις που έκανε στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και απλά κρατήθηκε προληπτικά .
Συμπερασματικά, οι σίγουροι απόντες της Κυριακής θα είναι ο τιμωρημένος Οικονομάκης και οι τραυματίες Τσερεβελάκης Μιχ. και Γιώργος Τσιάμης.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα ακολουθήσει δείπνο στο χώρο του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα για το δείπνο θα κάνουν οι Ποτηράκης και Σταυρακάκης σαν πρόστιμο λόγω της απουσίας τους από τη πρωινή προπόνηση του περασμένου Σαββάτου.
Παρά τα προβλήματα υπάρχει μεγάλο πάθος για τη νίκη στις τάξεις της ομάδας και ο ανάλογος ξεσηκωμός των φιλάθλων με τη πεποίθηση ότι οι Ασίτες τη Κυριακή θα φιγουράρουν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας .

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν τη Κυριακή στις Ασίτες

Επιστροφή στη δράση με ντέρμπι κορυφής


Μετά από 20 ημέρες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση στον Κρητικό όμιλο της Δ’ Εθνικής με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, πάντως να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι 12 ομάδες μετά από αυτή την μακράς διάρκειας διακοπή των 20 ημερών και ποιες θα εμφανιστούν περισσότερο και ποιες λιγότερο επηρεασμένες.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στις Ασίτες, όπου η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη, θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Επισκοπή. Οι νεοφώτιστες Ασίτες μετά από 7 αγωνιστικές παραμένουν αήττητες, βρισκόμενες στην 2η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες και τρεις ισοπαλίες.Είναι η ομάδα που έχει κλέψει τις  εντυπώσεις στις πρώτες επτά αγωνιστικές και έχει κερδίσει φίλους. Έχει καλό ρόστερ, δέχεται δύσκολα γκολ (διαθέτει τη καλύτερη άμυνα με 3 γκολ παθητικό), παίζει χωρίς άγχος και με άγνοια κινδύνου και παίρνει αυτό που θέλει. Μη ξεχνάμε ότι οι Ασίτες έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα στο πρωτάθλημα αφού διανύουν αυτή τη στιγμή το 13ο αήττητο μήνα τους.
Από την άλλη η Επισκοπή μετράει 6 σερί νίκες και έδειξε στα φιλικά που έδωσε μέσα στην διακοπή να συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πάντως, η Κυριακάτικη αναμέτρηση αποτελεί ένα δυνατό τεστ εκτός Ρεθύμνου για την Επισκοπή, μετά από αυτό της πρεμιέρας στις Αρχάνες όπου γνώρισε τη μοναδική της ήττα. Μετά από 6 αγώνες η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου, θα κληθεί να επιβεβαιώσει την καλή της κατάσταση στο ντέρμπι κορυφής με τις Ασίτες.
Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν στις Ασίτες στο ντέρμπι κορυφής που θα διευθύνει ο Λασιθιώτης Γιάννης Μπινιχάκης.
 Το υπόλοιπο πρόγραμμα του ομίλου
(Πηγή: 10ος Ομιλος



Χάνει το ντέρμπι ο Τσερεβελάκης

Ο Μιχάλης Τσερεβελάκης
Ο Μιχάλης Τσερεβελάκης δεν μπήκε  ούτε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και δεν υπολογίζεται στο Κυριακάτικο αγώνα με την Επισκοπή.
Ο ποδοσφαιριστής των Ασιτών τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Πατούχα την 7η αγωνιστική και η θλάση συνεχίζει να τον ενοχλεί.
Ο Μανώλης Ρουμπάκης βγήκε σήμερα απ’ το νοσοκομείο όπου έκανε θεραπεία λόγω γαστρεντερίτιδας και κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το παρόν στο ματς της Κυριακής.Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ως γνωστόν δεν υπολογίζεται απ΄τον Αντώνη Καλογεράκη ο Κώστας Οικονομάκης που είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο Μπινιχάκης θα "σφυρίξει" στο ντέρμπι !

Ο Γιάννης Μπινιχάκης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις Ασίτες και την Επισκοπή. 


O Λασηθιώτης ρέφερι θα "σφυρίξει" το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής με τους Ρεθυμνιώτες να προπορεύονται στην βαθμολογία και την ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη να ακολουθεί με τρεις βαθμούς διαφορά. Με νίκη η ομάδα μας επιστρέφει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από δυο αγωνιστικές παραμονής στη δεύτερη.
Ο Γιάννης Μπινιχάκης ανοίκει στους πίνακες Διαιτητών Γ' Εθνικής Κατηγορίας (Football League-2) περιόδου  2010-2011 και έχει τη φήμη διαιτητή ακριβοδίκαιου σε όσα παιχνίδια αγωνίζεται. Είναι υποψήφιος Διαιτητής Ανόδου  από Football League-2 σε Football League 2010-2011.

Όσον αφορά το Ηρακλειώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Γιούχτα και τον ΠΑΟΚ, όπου έχουμε ντεμπούτο του Βασίλη Καραϊσκου στο πάγκο του ΠΑΟΚ, διαιτητής ορίστηκε ο Χαραλαμπάκης του συνδέσμου Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι διαιτητές όλων των αναμετρήσεων

Ασίτες - Επισκοπή
Μπινιχάκης Γιάννης, Παπαδοπετράκης Μιχάλης - Χατζηανδρέου Παράσχος(Λασιθίου)
Παρατηρητής διαιτησίας ο Αλογδιανάκης Γιώργος του Σ.Δ Χανίων


Ιεράπετρα FC - Πατούχας
Μπουλερός, Μανιτάκης - Καντεράκη(Χανίων)

Γιούχτας - ΠΑΟΚ
Χαραλαμπάκης, Γαρεφαλάκης - Παπαδάκης(Ηρακλείου)

Ηρόδοτος - Πανακρωτηριακός
Σταυρουλάκης, Τσάκος - Παπαδάκης(Ρεθύμνου)

ΠΟΑ - Αετός Ανωγείων
Κανελλάκης, Κασελάκης - Τουλουπάκη(Χανίων)

Ακρίτας - Ρούβας
Σωτηριάδης, Δραγάτης - Ταξιδιαράκη(Λασιθίου)

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Εργοτέλης - Ένωση Ασιτών 3-1

O σκόρερ των Ασιτών Βασίλης Χούτρης
Η ομάδα μας σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα (δύο ημίχρονα των 40 λεπτών), που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου, ηττήθηκε 3-1 από την ομάδα του Εργοτέλη.
Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέτυχαν οι Καρέλης (7’) με διαγώνιο συρτό σουτ, Λεκάκης (46’ αυτογκόλ) και Κανδηλάκης στο 65' με κεφαλιά. Για την ομάδα μας σκόραρε ο Βασίλης Χούτρης με σουτ στο 25' που εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα του Τσιάμη και πλάσαρε τον Αθανασίου. Στο 30' ο Βασίλης Χούτρης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Εργοτέλη . Δοκάρι κατέληξε και το δυνατό σουτ του Μπέτο για τον Εργοτέλη στο 62'.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Κανδηλάκης, Βίσιο, Μπερτόσα, Σιάκκας, Μπέτο, Μπουχαλάκης, Ορφανός, Χρυσοφάκης, Καρέλης, Βερπακόφσκις.
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης (41’ Τέγος), Οικονομάκης, Λεκάκης, Σφακιανάκης (41’ Σουλτάτος), Μανιαδάκης, Δασκαλάκης (41’ Γουβιανάκης), Ρουμπάκης Γ., Ρουμπάκης Μ., Τσιάμης, Χούτρης, Ποτηράκης

Φωτογραφίες :
Asites fc Επιμέλεια: Asites fc 14 NOE 2010