Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Κέρδισε τους μικρούς - έχασε το Σταυρακάκη

Ισόπαλο τέλειωσε το φιλικό στο Ζαρό με 1-1 μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της ομάδας μας. Η Ένωση Ασιτών αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει σχεδόν καθόλου,ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και τα συμπεράσματα ήταν θετικότατα αφού αγωνίστηκαν απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι οι πρωτοπόροι της Α1.
Photo Asites F.C
Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Λεκάκης , Ζαχαριουδάκης, Τσιάμης , Χούτρης, Τσερεβελάκης Μ, Αποστολάκης, Δεληστεφανής και Τσερεβελάκης Νίκος.
Στο 24΄ αποχώρησε ο Σταυρακάκης υποβασταζόμενος και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σε μια προσπάθεια του , του γύρισε το γόνατο και τις επόμενες ώρες θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Οδηγίες στο ημίχρονο
Ο κ. Καλογεράκης μιλάει στους παίχτες του







Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Ζαρός μπήκε μπροστά στο σκορ στο 65'.
Στο λεπτό αυτό ο Σουλτάτος γύρισε απρόσεκτα τη μπάλα στο τερματοφύλακα του Πιπεράκη, παρενεβλήθη με τη ταχύτητά του ο Τσουπάκης και αφού πέρασε και το τερματοφύλακα την έστειλε στα δίκτυα. Η ομάδα μας ισοφάρισε στο 74' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οικονομάκη.
Άριστη η διαιτησία του κ. Φουκάκη και η φιλοξενία των ανθρώπων του Ζαρού.
Η σύνθεση των Ασιτών:
Τέγος (46' Πιπεράκης), Σφακιανάκης, Κοζορώνης (52΄ Θεοχαράκης), Ρουμπάκης Μ, Οικονομάκης, Ρουμπάκης Γ, Μανιαδάκης, Ρουμπάκης Κ (46' Ιατράκης), Ποτηράκης (55' Γουβιανάκης) , Δασκαλάκης (50' Χριστοδουλάκης), Σταυρακάκης (25' Σουλτάτος).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου