Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

" Aστρο λαμπρό τους οδηγεί ".

Άλωσαν και το Ακρωτήρι οι Ασίτες!

Ο Βασίλης Χούτρης νικάει στον αέρα το Καβακόπουλο

Πανακρωτηριακός-Ασίτες 0-1

Οι Ασίτες έπαιζαν με η φωτιά για 90 λεπτά στο Ακρωτήρι και στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με ενα εκπληκτικό γκολ του Κώστα Οικονομάκη κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να ρίξουν στο καναβάτσο τους αποσβολωμένος γηπεδούχους που έδιναν τον υπέρ πάντων αγώνα για τη σωτηρία. Ποδοσφαιρικές στιγμές ακατάλληλες για καρδιακούς, αφού την ώρα που οι παίκτες του Αντώνη Καλογεράκη είχαν γίνει μια αγκαλιά και οι 30 και πλέον φίλοι της ομάδας που έκαναν 200 χιλιόμετρα για να τους συμπαρασταθούν  πανηγύριζαν στην εξέδρα, στον αγωνιστικό χώρο είχαν πέσει κλαίγοντας οι γηπεδούχοι. Η σέντρα μετά το γκολ δεν έγινε ποτέ αφού αμέσως μετά τη φωτοβολίδα του Οικονομάκη ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του Ρεθεμνιώτη διαιτητή Τσαγκαράκη που έδωσε ρέστα με την άψογη διαιτησία του.
Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, έχει άστρο και δεν γίνεται να χάσει. Είναι μια παρέα "καμικάζι'  με αποδεδειγμένη άγνοια κινδύνου και παρά τις δυσκολίες και τα άπειρα προβλήματα δίνει το δικό της στίγμα στη κατηγορία και φιγουράρει πανάξια αήττητη στις κορυφαίες θέσεις του ομίλου απ την αρχή του πρωταθλήματος.Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη απ΄ τους ανθρώπους της και χτίστηκε μαεστρικά από τον Αντώνη Καλογεράκη που έχει βάλει τη δική του προσωπική σφραγίδα σε κάθε της χιλιοστό.
Ο αγώνας
Ακρωτήρι και Ασίτες καταναλώθηκαν σε ένα άτεχνο και σκληρό παιχνίδι προσέχοντας ιδιαίτερα τις άμυνες τους και έψαχναν χώρους για την αντεπίθεση.Αποτέλεσμα των πολλών αντικανονικών μαρκαρισμάτων ήταν ο τραυματισμός του Αντώνη Μανιαδάκη στο 17' και η αναγκαστική αντικατάστασή του.Πέντε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων κιτρινίστηκαν για επικίνδυνο παίξιμο και δυο απ τις Ασίτες για διαμαρτυρία.
Πριν φτάσουμε στην εκπνοή και στο "τελειωτικό χτύπημα" του Οικονομάκη , ο Ζαχαριουδάκης δυο φορές σταμάτησε προσπάθειες των γηπεδούχων για γκολ με σωτήριες επεμβάσεις.Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους νικητές. Πρώτα προειδοποίησαν με μακρινό σουτ του Ποτηράκη  (πέρασε ελάχιστα άουτ) και στη συνέχεια με σκαφτό του Χούτρη ( δεν κατάφερε να "κρεμάσει" τον Τσικοβάνη που με τα ακροδάχτυλα έστειλε τη μπάλα κόρνερ). Στο 95΄ ο Τσερεβελάκης Μ. εκτέλεσε κόρνερ,οι αμυντικοί απέκρουσαν χλιαρά και ο Κώστας Οικονομάκης που δέχτηκε τη μπάλα με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Μεγάλη συμμετοχή στη νίκη έχει ο Αντώνης Καλογεράκης που στο 55΄ άλλαξε την ομάδα με τις αλλαγές που πραγματοποίησε. Η μεταφορά του Οικονομάκη στη κεντρική γραμμή και το ρίσκο με Αποστολάκη και Δασκαλάκη στην άμυνα λειτούργησε και οι Ασίτες κέρδισαν τις μονομαχίες στο κέντρο και απείλησαν επανειλημμένα φτάνοντας στη νίκη.
Άψογη η φιλοξενία των ανθρώπων του Πανακρωτηριακού και ιδιαίτερα του αντιπροέδρου της ομάδας Γιώργου Μπατζακάκη που απ΄τη πρώτη στιγμή και μέχρι την αναχώρηση έκαναν τα πάντα ώστε να μη  λείψει τίποτα.

Οι συνθέσεις
ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Τσικοβάνης, Καμίδης, Αδαμόπουλος, Περάκης, Καβακόπουλος (90' Ράπτης), Σεληνιωτάκης, Δαμανάκης (60' Κριάρης), Μαυριγιαννάκης (73' Παπαδάκης), Λιονάκης, Παπαδομανωλάκης, Μιχαλακόπουλος.
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Σφακιανάκης (55' Αποστολάκης), Κοζoρώνης, Μανιαδάκης (17' Μ. Τσερεβελάκης), Οικονομάκης, Ν. Τσερεβελάκης (55' Ποτηράκης), Μ. Ρουμπάκης, Λεκάκης, Xούτρης, Δασκαλάκης, Σταυρακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου