Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Κώστας Οικονομάκης "Κανείς δεν είναι καλύτερος από μας."

Ο μεγάλος απών της Ένωσης Ασιτών  στον αγώνα κορυφής της 8ης αγωνιστικής με την Επισκοπή Κώστας Οικονομάκης  μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας . Αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία των Ασιτών,αναφέρθηκε στις άλλες ομάδες του ομίλου και φυσικά στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου.

Ο Κώστας Οικονομάκης
"Είμαι πολύ στεναχωρημένος που θα χάσω τον αγώνα με την Επισκοπή. Περίμενα πολύ καιρό αυτή την ημέρα και αρρωσταίνω που δεν έχω το δικαίωμα να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι γεννημένος για τέτοιους αγώνες αλλά η κόκκινη κάρτα στη Βιάννο ήρθε στη πιο ακατάλληλη στιγμή.Ανεξάρτητα όμως απ΄τη δική μου απουσία είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου ξέρουν τι θα κάνουν και χωρίς εμένα. Έχουμε καλούς παίκτες ,καλή ομάδα και όλοι θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουμε αυτό το ματς και να επιστρέψουμε στη κορυφή."
Η ομάδα σου για πέντε αγώνες οδήγησε τη κούρσα του πρωταθλήματος,αλλά τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μετράει μόνο ισοπαλίες. Άλλαξε κάτι;
"Όχι φυσικά. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και κανείς δεν είπε ότι θα κερδίσουμε τους πάντες. Παίζουμε χωρίς άγχος και προσπαθούμε το ίδιο σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε στη κατηγορία. Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Τα καλύτερα έρχονται".
 Το καλοκαίρι κανείς δεν σας υπολόγιζε και τους διαψεύσατε όλους. Κάποιοι ακόμη σας αμφισβητούν . Τι έχεις να τους απαντήσεις;
" Δε μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Σας είπα ότι έχουμε μια καλά χτισμένη ομάδα που δουλεύει πολύ,χωρίς κανένα άγχος και προσπαθούμε να δικαιώσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και φυσικά τους εαυτούς μας και τους κόπους μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο που το απολαμβάνουμε και τα στατιστικά μας δείχνουν ότι δίκαια πρωταγωνιστούμε. Κανείς δεν έχει δείξει ότι είναι καλύτερος από μας. Έχουμε τη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Όπλο μας είναι η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα και οι πολλοί φίλαθλοι που είναι πάντα κοντά μας. Η ομάδα μας είναι μια καλή παρέα,με οικογενειακό κλίμα και απολαμβάνουμε τη κάθε στιγμή."
Πως έχεις δει τη μάχη στη κορυφή και πως βλέπεις τη συνέχεια;
" Στη κατηγορία υπάρχουν καλές ομάδες που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να δώσουν τη μάχη τους μέχρι το τέλος. Από τη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας θα βγει ο πρωταθλητής. Οι Ασίτες ,η Επισκοπή,ο Γιούχτας,ο ΠΟΑ και ο Ρούβας θα παλέψουν μέχρι τέλος. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια,η ηρεμία και η θέληση. Όποιος δείξει αυτά τα στοιχεία στο μεγαλύτερο βαθμό θα είναι και ο πρώτος που θα κόψει το νήμα."
Ο αγώνας με την Επισκοπή όπως έχει δηλώσει ο προπονητής του αντιπάλου σας θα είναι καθοριστικός για τη συνέχεια. Συμφωνείς ;
" Το πρωτάθλημα γίνεται με 13 ομάδες φέτος και κάθε αγώνας είναι σημαντικός. Κάθε χαμένος βαθμός θα φανεί η αξία του στο τέλος και χρειάζεται προσοχή. Με την Επισκοπή είναι άλλος ένας αγώνας στην έδρα μας με μόνο βαθμολογικές ιδιαιτερότητες. Έχουμε το πρώτο λόγο για τη νίκη και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν έχουμε κανένα άγχος και είμαστε καλύτερη ομάδα. Είμαστε αήττητοι για πολύ καιρό και δε σκοπεύουμε σ΄ένα τέτοιο ματς να χάσουμε όσα έχουμε κερδίσει με τόσο κόπο.Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα να τη πάρουμε"
Επιμέλεια: Asites F.C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου