Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Με Ζαρό το Σάββατο οι Ασίτες

Με αρκετές απουσίες τέλειωσε πριν λίγο η προπόνηση της Τετάρτης .

Οι απόντες: Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης με έγκαυμα στο πόδι από ατύχημα στη δουλειά του απλά παρακολούθησε τη προπόνηση. Ο Μιχάλης Τσερεβελάκης με θλάση απ τον αγώνα με τον Πατούχα γυμνάστηκε μόνος του στο γυμναστήριο του γηπέδου. Ο Νίκος Τσερεβελάκης με πρόβλημα στους προσαγωγούς ξεκουράστηκε. Ο Μιχάλης Ζαχαριουδάκης χτύπησε στο ίδιο σημείο (καρπό του χεριού)  τη Κυριακή στη Βιάννο και έπαθε υποτροπή .Ο ίδιος τραυματισμός τον είχε αφήσει έξω απ΄τον αγώνα με τον Ηρόδοτο και σήμερα αποφασίστηκε να μην επιβαρυνθεί.

Μέρες εκλογών

Μετά την αυριανή προπόνηση θα αποχωρήσουν με άδεια λόγω των εκλογών οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατάγονται από μακριά για να κάνουν χρήση του εκλογικού τους δικαιώματος . Και έτσι, ο Βασίλης Χούτρης θα αναχωρήσει για Μονεμβάσια, ο Γιώργος Τσιάμης για Λάρισα και ο Στέφανος Δεληστεφανής για Θεσσαλονίκη.

Με Ζαρό το Σάββατο

Πέμπτη και Παρασκευή θα γίνει κανονικά προπόνηση και το Σάββατο η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ζαρό όπου θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομώνυμη ομάδα που οδηγεί τη κούρσα στην Α1 Τοπική κατηγορία Ηρακλείου.
Από το περσινό αγώνα μεταξύ των δύο  ομάδων
Από τον αγώνα σίγουρα θα απουσιάζουν οι Χούτρης, Τσιάμης, Δεληστεφανής και τις υπόλοιπες μέρες θα φανεί αν είναι σε θέση κάποιοι απ΄τους τραυματίες να πάρουν χρόνο  συμμετοχής.
Κυριακή και Δευτέρα οι ομάδα έχει ρεπό και στη προπόνηση της Τρίτης θα δώσουν άπαντες το παρόν ώστε η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα  για το σπουδαίο αγώνα με την Επισκοπή της 21ης Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου