Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ: «Το γλυκό έδεσε γρήγορα στις Ασίτες»


Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΣΙΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ «ΘΑΥΜΑ» ΤΩΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ 10ο ΟΜΙΛΟ



Η επιστροφή των Ασιτών στα τρίποντα μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες έγινε με δραματικό τρόπο στο προχθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό.

Η νίκη ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις των... καθυστερήσεων χάρις στο γκολ του Κώστα Οικονομάκη στο 95’ (!) που έφερε τους νεοφώτιστους σε απόσταση ενός βαθμού από την πρώτη θέση.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που άλλαξε ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο περνώντας πίσω από το φορ Ποτηράκη έφερε ξανά την ομάδα του σε επαφή με τις νίκες και χθες δήλωνε ευτυχισμένος γι’ αυτό.

«Όταν σκοράρεις το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πετάς στα σύννεφα. Γενικά μ’ αρέσει να σουτάρω στη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι αυτό που λέμε ότι «το ‘χω» το σουτ, και στην τελευταία φάση του χθεσινού (προχθεσινού) αγώνα είδα τη μπάλα να στρώνεται προς εμένα και δοκίμασα ξανά το πόδι μου. Είμαι ευτυχισμένος που έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου και εύχομαι να συνεχίσω να σκοράρω» τονίζει στην «Π» ο Κώστας Οικονομάκης ο οποίος αναφερόμενος στο φετινό «θαύμα» των νεοφώτιστων Ασιτών που πραγματοποιούν πρωταγωνιστική πορεία επισημαίνει:

“Φέτος στις Ασίτες το «γλυκό έδεσε» πολύ γρήγορα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε «διπλά» μέσα στην Γέργερη και τον Κρουσώνα, με Ρούβα και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Έγιναν καλές επιλογές από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Είμαστε μια νέα ομάδα που κατάφερε όμως νωρίς να βρει την κατάλληλη χημεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καθοριστική συμβολή σ’ αυτό έχει ο προπονητής μας Αντώνης Καλογεράκης που έχει δουλέψει παρά πολύ. Έχουμε αφομοιώσει τον τρόπο που θέλει να αγωνιζόμαστε και συνήθως βγαίνουμε νικητές”.

Σύμφωνα με τον Κώστα Οικονομάκη οι Ασίτες μπορούν μέχρι τέλους να διεκδικήσουν τον τίτλο παρά το γεγονός ότι ο στόχος της ομάδας είναι η προώθηση στην πρώτη πεντάδα.

«Αν συνεχίσουμε έτσι θα τερματίσουμε ψηλά. Σκοπός μας δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά η προώθηση σε μια θέση στην πρώτη πεντάδα και ο σεβασμός των αντιπάλων μας. Εγώ πιστεύω όμως ότι μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα και γιατί όχι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Κυνηγάω πάντα την πρώτη θέση. Έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα φαβορί του πρωταθλήματος και είδα ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε πολλά πράγματα».
Αναδημοσίευση από την εφ. ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου