Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν τη Κυριακή στις Ασίτες

Επιστροφή στη δράση με ντέρμπι κορυφής


Μετά από 20 ημέρες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση στον Κρητικό όμιλο της Δ’ Εθνικής με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, πάντως να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι 12 ομάδες μετά από αυτή την μακράς διάρκειας διακοπή των 20 ημερών και ποιες θα εμφανιστούν περισσότερο και ποιες λιγότερο επηρεασμένες.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στις Ασίτες, όπου η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη, θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Επισκοπή. Οι νεοφώτιστες Ασίτες μετά από 7 αγωνιστικές παραμένουν αήττητες, βρισκόμενες στην 2η θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες και τρεις ισοπαλίες.Είναι η ομάδα που έχει κλέψει τις  εντυπώσεις στις πρώτες επτά αγωνιστικές και έχει κερδίσει φίλους. Έχει καλό ρόστερ, δέχεται δύσκολα γκολ (διαθέτει τη καλύτερη άμυνα με 3 γκολ παθητικό), παίζει χωρίς άγχος και με άγνοια κινδύνου και παίρνει αυτό που θέλει. Μη ξεχνάμε ότι οι Ασίτες έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα στο πρωτάθλημα αφού διανύουν αυτή τη στιγμή το 13ο αήττητο μήνα τους.
Από την άλλη η Επισκοπή μετράει 6 σερί νίκες και έδειξε στα φιλικά που έδωσε μέσα στην διακοπή να συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πάντως, η Κυριακάτικη αναμέτρηση αποτελεί ένα δυνατό τεστ εκτός Ρεθύμνου για την Επισκοπή, μετά από αυτό της πρεμιέρας στις Αρχάνες όπου γνώρισε τη μοναδική της ήττα. Μετά από 6 αγώνες η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου, θα κληθεί να επιβεβαιώσει την καλή της κατάσταση στο ντέρμπι κορυφής με τις Ασίτες.
Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν στις Ασίτες στο ντέρμπι κορυφής που θα διευθύνει ο Λασιθιώτης Γιάννης Μπινιχάκης.
 Το υπόλοιπο πρόγραμμα του ομίλου
(Πηγή: 10ος Ομιλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου