Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Νοκ αουτ ο Τσιάμης,σοκ με Πιπεράκη

Η προπόνηση της Πέμπτης έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Αντώνη Καλογεράκη λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Επισκοπή. Στους ήδη υπάρχοντες απόντες προστέθηκαν οι Γιώργος Τσιάμης και Μανώλης  Πιπεράκης οι οποίοι εγκατέλειψαν τραυματίες λίγα λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης .
Ο Γιώργος Τσιάμης χάνει τον αγώνα
Ο Γιώργος Τσιάμης σε μια ακίνδυνη φάση στο τέλος του εσωτερικού διπλού έπαθε θλάση στο μηρό και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Σήμερα θα φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Πάντως και σήμερα ο ποδοσφαιριστής πονούσε και σίγουρα δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής.
Ο Μανώλης Πιπεράκης καρδιοχτύπησε τους συμπαίκτες του όταν σε μια έξοδό του συγκρούστηκε με το Δασκαλάκη χτύπησε στο στήθος και έπεσε κάτω σφαδάζοντας. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο που εφημέρευε. Στη διαδρομή υπέστη κρίση πανικού (σοκ) και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Στις εξετάσεις που έκανε στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και απλά κρατήθηκε προληπτικά .
Συμπερασματικά, οι σίγουροι απόντες της Κυριακής θα είναι ο τιμωρημένος Οικονομάκης και οι τραυματίες Τσερεβελάκης Μιχ. και Γιώργος Τσιάμης.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα ακολουθήσει δείπνο στο χώρο του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα για το δείπνο θα κάνουν οι Ποτηράκης και Σταυρακάκης σαν πρόστιμο λόγω της απουσίας τους από τη πρωινή προπόνηση του περασμένου Σαββάτου.
Παρά τα προβλήματα υπάρχει μεγάλο πάθος για τη νίκη στις τάξεις της ομάδας και ο ανάλογος ξεσηκωμός των φιλάθλων με τη πεποίθηση ότι οι Ασίτες τη Κυριακή θα φιγουράρουν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου