Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ασίτες 0-0 Επισκοπή (VIDEO)



Το ντέρμπι της αγωνιστικής, δεν είχε σκορ, αφού Ασίτες και Επισκοπή αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
«Το μη χείρον βέλτιστον» H EΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΤΕΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ… ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 0-0
Mια χαρά αποτέλεσμα αποδείχθηκε το τελικό 0-0 με το οποίο έληξε το ντέρμπι των Ασιτών τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για την Επισκοπή αφού και οι δύο ομάδες μετρούσαν κέρδη μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι, η πρωτοπόρος Επισκοπή πήρε ένα πόντο σε μια δύσκολη έδρα κι έτσι διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Ασίτες ναι μεν υποχώρησαν στην τρίτη θέση, ωστόσο κράτησαν το αήττητο σερί τους - που παρεπιπτώντος έφτασε πλέον τα 30 ματς και συνάμα πήραν βαθμό από ένα ντέρμπι στο οποίο παρατάχθηκαν με πολλές βασικές απουσίες.

Το παιχνίδι είχε τα περισσότερα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι, με το πάθος και τη δύναμη να είναι αυτά που κυριάρχησαν. Οι λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες σίγουρα δεν ικανοποίησαν το φιλοθεάμον κοινό, ωστόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κι όπως φάνηκε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι δύο μονομάχοι είχαν ως πρώτο μέλημα να μην δεχτούν γκολ και όχι να πετύχουν. Στο 7’ μετά από λάθος του Λεκάκη, ο Χαρατσής έκλεψε τη μπάλα, όμως μόνος προς του Ζαχαριουδάκη, πλάσαρε άψυχα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο πορτιέρο των Ασιτών. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά στο 22’ χάνοντας διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή και στις δύο περιπτώσεις το Γιώργο Σταυρακάκη. Ο έμπειρος επιθετικός αφού είδε αρχικά τους αμυντικούς της Επισκοπής να διώχνουν σε κόρνερ το κοντινό πλασέ που επιχείρησε, στην εξέλιξη της φάσης, πήρε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση του Μανιαδάκη, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι της Ρεθεμνιώτικης ομάδας.

Στο 40’ η Επισκοπή λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ όμως οι Μιχελακάκης, Αντιασβίλι και Καραβιώτης δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Καρύμπα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν φάσεις μπροστά στην εστία των Ασιτών τόσο στο 54’ όσο και στο 66’, χωρίς ωστόσο να γευτούν το νέκταρ κάποιου γκολ. Στόχο δεν βρήκε ούτε η κεφαλιά του Πετράκη στο 75’ έπειτα από ένα φάουλ που εκτέλεσε από πλάγια θέση ο Φραντζεσκάκης, στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού στο 83’ αποβλήθηκε ο Γιώργος Ρουμπάκης των Ασιτών και στο 89’ τον ακολούθησε από την Ρεθυμνιώτικη ομάδα ο Νικολάου.

Καλή η διαιτησία του Μπινιχάκη.

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ., Κοζορώνης, Μανιαδάκης, Τσερεβελάκης (90+ Ιατράκης Γ.), Ρουμπάκης Εμ., Χούτρης, Λεκάκης, Ποτηράκης (85’ Αποστολάκης Γ.), Δασκαλάκης (59’ Σουλτάτος), Σταυρακάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ:  Κελαϊδής, Σιόρε, (85’ Βελονάκης), Μανταδάκης Κ., Κατσαμάς, Πετράκης, Φραντζεσκάκης, Χαράτσης (76’ Κατσαμάς Μ.), Καραβιώτης (63’ Νικολάου), Μιχελακάκης, Καρύμπας, Αντιασβίλι.
.
   

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντώνης Καλογεράκης: “Αλλους στόχους, όχι τον τίτλο”

Σαφής για τους φετινούς στόχους των Ασιτών, ήταν ο Αντώνης Καλογεράκης που τόνισε ξανά πως η ομάδα του δεν αποσκοπεί στην διεκδίκηση του τίτλου, αλλά στο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να “βγάλει” παίκτες από τα σπλάχνα της. Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός χαρακτήρισε επιτυχία το γεγονός πως οι Ασίτες αν και νεοφώτιστες, μπορούν να κοιτούν στα μάτια τους διεκδικητές του τίτλου, ενώ έδειξε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς όπως είπε, η ομάδα του αγωνίστηκε με 3 βασικές απουσίες με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην έχει ικανές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο.

“Ευχαριστώ και συγχαίρω τις Ασίτες για τη φιλοξενία της και υπόσχομαι να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Οσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, όμως στην επανάληψη κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά. Αν όμως δεν βάλεις γκολ, δεν γίνεται να νικήσεις κι έτσι απλά πήραμε την ισοπαλία. Καλός κι ο ένας βαθμός αφού μας κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και όλες οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο είναι δυνατές και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Το καλό είναι πως οι παίκτες μου τα δίνουν όλα σε κάθε ματς προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα”, δήλωσε ο προπονητής της Επισκοπής Χρήστος Βασιλείου.Δείτε το Video

asites 0-0 episkopi
Ανέβηκε απο 10osomilos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου