Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο Σταυρακάκης στον πάγκο με Άγιο..

Γιώργος Σταυρακάκης
Με τον Γιώργο Σταυρακάκη στον πάγκο θα αντιμετωπίσουν οι Ασίτες τον Άγιο Νικόλαο στο τελευταίο φιλικό (εκτός απροόπτου) της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο Δαυίδ Φραγκιαδάκης δεν θα είναι παρόν για να κοουτσάρει την ομάδα αφού βρίσκεται για προσωπικούς λόγους εκτός Κρήτης και έτσι την τεχνική ευθύνη για τον συγκεκριμένο αγώνα θα έχει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής. Ο Φραγκιαδάκης θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του την Δευτέρα.
Στο αγωνιστικό μέρος αναμενόμενη είναι η επιστροφή του Μιχάλη Τσερεβελάκη στο δεξί άκρο της επίθεσης μετά τον τραυματισμό του, αφού πήρε μέρος κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις. Κάποιες μικροενοχλήσεις που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στους Μπερερή, Ανδρεαδάκη, Λεμονάκη και Μπαμπουλάκη ξεπεράστηκαν και κατά πάσα πιθανότητα όλοι θα αγωνιστούν κανονικά. Σίγουροι απόντες οι Μιχελιδάκης, Κοζορώνης και οι στρατευμένοι Δεληστεφανής, Ρουμπάκης Μ. και Μεταξάκης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ποτηράκη που παντρεύτηκε χθες και είναι δικαιολογημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου