Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Λύση με Δαυίδ στις Ασίτες και φιλικό με ΑΟΑΝ την Κυριακή το πρωί

Ψήφο εμπιστοσύνης παίρνει ο Δαυίδ Φραγκιαδάκης ο οποίος θα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των Ασιτών για τον πάγκο της ομάδας έπειτα από την παραίτηση του Βασίλη Καραϊσκου.

Βοηθός του Φραγκιαδάκη θα είναι ο Γιώργος Σταυρακάκης ενώ ο πρόεδρος των Ασιτών μιλώντας στο topikokritis.gr ανέφερε τα εξής: “Θα δώσουμε την ευκαιρία στον Δαυίδ να δείξει τις δυνατότητες του. Ο νέος προπονητής είναι εργατικός και πιστεύω με την βοήθεια του Γιώργου (σ.σ. Σταυρακάκης) να κάνει μια αξιόλογη πορεία. Είναι δικό μας παιδί, πονάει την ομάδα, είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου και πιστεύουμε πως αυτή τη χρονική περίοδο είναι ο καταλληλότερος για να στηρίξει την προσπάθεια μας”.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ των Ασιτών προς τον Πρόεδρο του ΑΟΑΝ Μύρων Πολυχρονάκη, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε σε όλη την αποστολή που παρευρέθηκε το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και συγχρόνως να συγχαρούμε τον πρόεδρο του ΑΟΑΝ Μύρων Πολυχρονάκης, ο οποίος μας συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο, παρέχοντας μας φιλοξενία υψηλού επιπέδου.Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι του και ευελπιστούμε σύντομα να ανταποδώσουμε στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην έδρα μας”.
Την ερχόμενη Κυριακή οι Ασίτες θα υποδεχτούν τον ΑΟΑΝ στην έδρα τους σε ένα πρωινό φιλικό παιχνίδι που θα αρχίσει στις 12:00 και θα είναι κατα πάσα πιθανότητα το τελευταίο που θα δώσουν οι δυο ομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μια βδομάδα μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου