Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Στους "16" του Κυπέλλου οι Ασίτες.


Μέσα σε κακές καιρικές συνθήκες λόγω του δυνατού αέρα και του ψύχους που επικρατούσαν  στο γήπεδο του ΕΓΟΗ , οι Ασίτες επικράτησαν με 2-3 της Αναγέννησης Δυτικών προαστίων και πέρασαν στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Οι νικητές είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά παίζοντας "αφ΄υψηλού" λόγω της μεγάλης διαφοράς των κατηγοριών που τους χωρίζουν από τον αντίπαλό τους, παρά λίγο στο τέλος να ...το πληρώσουν. Απ' τις Ασίτες, οι δυο Ρουμπάκηδες ήταν όλα τα λεφτά, ενώ οι υπόλοιποι δεν ξεπέρασαν τη μετριότητα. Η Αναγέννηση, έπαιξε αμυντικά και έξυπνα, αλλά δεν κατάφερε να "κλέψει" την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΗ από τους εμπειρότερους και καλύτερους φιλοξενούμενους.


Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης με κεφαλιά "ψαράκι" έβαλε στο 30’ τους νικητές μπροστά στο σκορ και έξι λεπτά αργότερα ο Τζανιδάκης ισοφάρισε σε 1-1. Με την συμπλήρωση 42 λεπτών παιχνιδιού, ο Ανδρεαδάκης έδωσε στις Ασίτες και πάλι το προβάδισμα με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 52’ έγινε το 1-3 με αυτογκόλ. Ο Γιακουμάκης έκανε σέντρα από αριστερά και αμυντικός των γηπεδούχων στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Μουντράκης στο 88'  αφού εκμεταλλεύτηκε αδράνεια του Ανδρεαδάκη, κέρδισε την κατοχή και πλάσαρε τον Ζαχαριουδάκη. Λίγο πριν ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ γκολ του Καρδαμίτση για τις Ασίτες.


Ασίτες: Ζαχαριουδάκης,  Γιακουμάκης, Μπαμπουλάκης, Μπερερής, Αντωνακάκης, Ρουμπάκης Γ., Λεμονάκης (50' Ρουμπάκης Κ), Δομάζος (73΄ Ιατράκης) , Ποτηράκης (80' Καρδαμίτσης), Ανδρεαδάκης, Σταυρακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου