Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Barbeque και πρωϊνή προπόνηση στις Ασίτες. Βάζει τα καλά του ο Ποτηράκης

Με ευχάριστο τρόπο τέλειωσε η προπόνηση της Πέμπτης για την ομάδα των Ασιτών, αφού τους ποδοσφαιριστές μετά τη λήξη περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Γ. Αρχηγός της ομάδας Τάκης Περογαμβράκης είχε ετοιμάσει ένα πλούσιο δείπνο λόγω της ονομαστικής του γιορτής και όλοι ήπιαν στην υγειά του. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο στις Ασίτες τα τελευταία 29 (!!!) χρόνια που ο Τάκης βρίσκεται σ΄ αυτή τη θέση και έχει γίνει πια  ..παράδοση. Στο δείπνο έδωσε το παρόν ολόκληρο το Δ.Σ και αρκετοί φίλαθλοι που βοήθησαν και στην ετοιμασία.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Δαυίδ Φραγκιαδάκης είδε τον Τσερεβελάκη να επιστρέφει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μετά από 15νθήμερη αποχή και μπορεί να τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Ο Μιχελιδάκης έκανε ατομική και αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα την Δευτέρα. Ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης έκανε θεραπεία, λόγω μιας ενόχλησης που είχε στη γάμπα, στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση.

Βάζει τα καλά του ο Ποτηράκης

Στην προπόνηση της Πέμπτης δεν πήρε μέρος ο Φραγκίσκος Ποτηράκης δικαιολογημένα, αφού αύριο στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας παντρεύεται και βαφτίζει και την κόρη του. Στις μεγάλες στιγμές του αρχηγού, θα δώσει το παρόν όλη η ομάδα και γι αυτό το λόγω η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 10 το πρωί.
Καλά στέφανα αρχηγέ και πάντα ευτυχία για σένα και την οικογένεια σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου