Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με 0-2 των Ασιτών επί του ΑΟΑΝ

Τη νίκη με 0-2 πήραν οι Ασίτες μέσα στον Άγιο Νικόλαο, στο φιλικό απέναντι στον ΑΟΑΝ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, με κεντρικό πρόσωπο των Γιώργο Σταυρακάκη που πέτυχε δύο γκολ αλλά και τον Βασίλη Καραϊσκο που ήταν το επίκεντρο των συζητήσεων, έπειτα από την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των κιτρινοπράσινων.

Ο Γιώργος Σταυρακάκης
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο  10 λεπτό μ’ ένα καταπληκτικό γκολ του Γιώργου Σταυρακάκη. Ο σκόρερ ελίχθηκε από δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο Δετοράκη και με περίτεχνο διαγώνιο σουτ  δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στο Φιορέτζη. Ο ίδιος παίκτης στο 29′, κέρδισε δύο κόντρες στην περιοχή και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Οι νικητές είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το 90λεπτο και δημιούργησαν αρκετές φάσεις για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Έπαιξαν κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Είχαν το Γιώργο Σταυρακάκη σε μεγάλη μέρα και κέρδισαν το χειροκρότημα των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο ηλιόλουστο  στάδιο της Λασιθιώτικης πρωτεύουσας. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν σε ένα δύσκολο τεστ με αντίπαλο ένα πιό έμπειρο απ΄αυτούς αντίπαλο, αλλά ήταν ασύνδετοι και αναποτελεσματικοί στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν.

ΑΟΑΝ: Φιορέντζης, Γκιάτας, Σταυρακάκης, Δετοράκης, Γκερδούκι, Μαραγκός, Μιντιούρης, Καρνιάτης, Καουκάκης, Πηγιάκης, Χαβάκης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι : Μπέρκοβιτς, Μαργιαννάκης, Κάτσης, Δέλιος, Γκέκας.  (Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι : Δήμας, Φαγάς, Μουτάκης, Χαρίτος και Κεφαλούκος).
Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γιώργος, Μπαμπουλάκης, Αντωνανάκης, Οικονομάκης, Ανδρεαδάκης, Μπερερής, Λεμονάκης, Ποτηράκης, Δομάζος, Σταυρακάκης.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Δεληστεφανής, Χαραλαμπάκης, Γιακουμάκης, Ρουμπάκης Κώστας, Κοτζαδάκης, Ζουριδάκης,Φάρκωνας, Καρδαμίτσης. (Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι : Τσερεβελάκης, Κοζορώνης, Ιατράκης, Ρουμπάκης Μ., Μεταξάκης, Μιχελιδάκης, Αποστολάκης, Πιπεράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου