Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Μίλησε ο Ποτηράκης

Με δυο γκολ του Φραγκίσκου Ποτηράκη στο πρώτο ημίχρονο, οι Ασίτες νίκησαν την Ασή Γωνιά με 2-0 και έδειξαν ότι και φέτος θα διατηρήσουν τη δυναμική που έδειξαν στο περασμένο πρωτάθλημα.
Οι παίχτες του Βασίλη Καραϊσκου μέσα σε καταρρακτώδη βροχή έπιασαν σπουδαία απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και με ασφυκτική πίεση ψηλά ανάγκασαν τους Ρεθεμνιώτες να υποπέσουν σε πολλά λάθη και να μαζέψουν δυο φορές τη μπάλα απ΄ τα δίκτυα τους.
Στο 22' ο Ποτηράκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μπαμπουλάκη από αριστερά και αφού νίκησε στον αέρα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των φιλοξενουμένων έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 37' ο ίδιος παίχτης εκμεταλλεύτηκε πάσα του Σταυρακάκη και με δυνατό σουτ από αριστερά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ασή Γωνιά βελτίωσε την απόδοσή της και απείλησε την εστία του Ζαχαριουδάκη δύο φορές με Καραδάκη και Χαρατσή, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να μπει στο παιχνίδι.
Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γιακουμάκης, Μπαμπουλάκης (46' Ρουμπάκης Γ.), Οικονομάκης, Αντωνακάκης, Μπερερής (70' Ζουριδάκης), Ανδρεαδάκης (70' Ρουμπάκης Γ.), Λεμονάκης (65' Κοτζαδάκης), Ποτηράκης (46' Καρδαμίτσης), Δομάζος (46' Δεληστεφανής), Σταυρακάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου