Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Και το "πάρτυ" καλά κρατεί στις Ασίτες !!

Ηταν η 28η Αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος και το ημερολόγιο έγραφε 3 Μαίου 2009 όταν οι Ασίτες έχαναν για τελευταία φορά στο γήπεδό τους σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος. Ο Moχός τότε βρισκόταν στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωτοπόρο Πλατανιά και το τελικό 1-3 ήρθε φυσιολογικά απέναντι σε μια ομάδα που προ πολλού είχε  αποχαιρετήσει τη κατηγορία.



Από τότε έχουν περάσει 19 ολόκληροι μήνες, η ομάδα έχει αγωνιστεί 19 φορές στις Ασίτες και αγνοεί πεισματικά τη λέξη ήττα. Το εκπληκτικό στην όλη υπόθεση είναι ότι στους 19 αυτούς αγώνες κατάφερε να φύγει νικήτρια 17 φορές και μόνο δύο ισόπαλα αποτελέσματα της στέρησαν το .. άριστα ! Αυτό συνέβει φέτος στους αγώνες Ασίτες-Ρέθυμνο 1-1 και Ασίτες-Επισκοπή 0-0. Το γκολ που δέχτηκε με το Ρέθυμνο (κι αυτό από λάθος του διαιτητή) ήταν το μοναδικό που σημείωσε αντίπαλος φέτος στις Ασίτες. Είχαν προηγηθεί οι εύκολες νίκες με Ιεράπετρα 3-0 και Αετό 5-0.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος και ενώ βρισκόμαστε μπροστά από τη 12η αγωνιστική η Ένωση Ασιτών αγωνίστηκε μπροστά στους φιλάθλους της λόγω προγράμματος μόνο 4 φορές και τις υπόλοιπες εκτός έδρας.Αυτό από μόνο του δείχνει και το μέγεθος της επιτυχημένης πορείας της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
Για τους λάτρεις των αριθμών αναφέρουμε ότι στους 19 συνολικά εντός έδρας αήττητους αγώνες ,η Ένωση Ασιτών σημείωσε 66 γκολ και δέχτηκε μόνο 5. Δηλαδή, δέχεται περίπου ένα γκολ κάθε τέσσερις αγώνες !!
Το καταπληκτικό 9-1 στα γκολ τη φετινή περίοδο στις Ασίτες επιβεβαιώνει ότι και φέτος η "φωλιά των λιονταριών" καλά κρατεί και χρωματίζει ακόμη περισσότερο την αγωνιστική καταξίωση της ομάδας και το ξέφρενο ποδοσφαιρικό "πάρτυ" που απολαμβάνουν οι φίλοι των Ασιτών τα τελευταία χρόνια και αναγνωρίζουν οι φίλαθλοι ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Κρήτης.

williamhillcasino.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου