Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ασίτες -Ηρόδοτος 3-1 (Φιλικός αγώνας)



Βρήκαν τον εαυτό τους οι Ασίτες μετά τη κακή εμφάνιση στο Βάμο και ξέσπασαν στον Ηρόδοτο σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό που έγινε στις Ασίτες το απόγευμα του Σαββάτου.
Στιγμιότυπο απ΄το σημερινό αγώνα στις Ασίτες

Η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και χειροκροτήθηκε από τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Το ματς ξεκίνησε με ένα δυνατό σουτ του Ποτηράκη αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηροδότου.Οι Ασίτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 32' άνοιξαν το σκορ. Ο Κοζορώνης σέντραρε από αριστερά,ο Ποτηράκης κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και πλάσαρε το Κάργατζη κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο  οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ίδιο καλά  και μόλις στο 47' διπλασίασαν τα γκολ τους. Ο Τσιάμης τροφοδότησε το Μιχάλη Τσερεβελάκη δεξιά,ο τελευταίος μπήκε στη περιοχή του Ηροδότου και τη κατάλληλη στιγμή σέντραρε στο Σταυρακάκη που δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.
Στο 75' ήταν η σειρά του Ηροδότου να σκοράρει. Ο Παπαδάκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Χατζής αφρούρητος με προβολή μείωσε για την ομάδα του. Οι Ασίτες απάντησαν άμεσα στο77' και "κλείδωσαν" τη νίκη με μακρινή "βολίδα" του Τσιάμη.
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ., Κοζορώνης (80' Γουβιανάκης), Οικονομάκης, Ρουμπάκης Μ., Μανιαδάκης (18' λ.τ  Σφακιανάκης), Τσερεβελάκης Μ (76' Ρουμπάκης Κ.), Τσιάμης (80' Θεοχαράκης), Ποτηράκης (70' Σουλτάτος), Τσερεβελάκης Ν.(65' Αποστολάκης), Σταυρακάκης (80' Χριστοδουλάκης)

Ασίτες 3-1 Ηρόδοτος
Ανέβηκε από Asitesfc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου