Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣΙΤΕΣ: Για τη νίκη και το αήττητο στη Βάμο

Με στόχο να διαφυλάξει το αήττητο και να τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2010 με το καλύτερο τρόπο,ταξιδεύει αύριο η αποστολή της Ένωσης Ασιτών για τη Βάμο για το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.
Η ομάδα μας συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο 10ο όμιλο και ανάμεσα στις 10 αήττητες ομάδες πανελλαδικά σε επίπεδο Δ' Εθνικής. Ολόκληρο το 2010 δεν γνώρισε την ήττα και συμπλήρωσε αισίως 13 μήνες και 12 μέρες αήττητη σε αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 27 νίκες και 4 ισοπαλίες κάτι σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.
Για τον αγώνα με τον Ακρίτα στη Βάμο ο Αντώνης Καλογεράκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και από την αποστολή αποκλείστηκε μόνο ο τραυματίας Αντώνης Μανιαδάκης που συνεχίζει να κάνει θεραπεία λόγω της διάτασης συνδέσμων που έπαθε στο Ακρωτήρι πριν 15 μέρες.
Ο προπονητής των Ασιτών μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης μίλησε στο Asites F.C για την επικείμενη αναμέτρηση.
" Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την επιβίωσή της στη κατηγορία. Στο περιφερειακό δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Μετά από πολύ καιρό έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και αυτό με κάνει αισιόδοξο. Έχουμε τη ποιότητα σαν ομάδα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε τη καλή πορεία μας.Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη"
Η αποστολή της ομάδας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Κυριακής απ το Ηράκλειο, στις 11 θα γευματίσει στο Ρέθυμνο και μετά θα αναχωρήσει για τα Χανιά με τη συνοδεία αρκετών φιλάθλων της που θα ταξιδέψουν στη Βάμο για να συμπαρασταθούν στη προσπάθεια της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου