Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Με Τσιάμη στη Βάμο η Ένωση

Μετά το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους εν’ όψη Ακρίτα. Από την Κυριακάτικη αναμέτρηση θα απουσιάσει, ο τραυματίας Αντώνης Μανιαδάκης που συνεχίζει να προπονείται μόνος του αφού αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις .

Ο Γιώργος Τσιάμης
Στα ευχάριστα της χθεσινής προπόνησης ήταν η συμμετοχή του Γιώργου Τσιάμη στο κανονικό πρόγραμμα και ο Αντώνης Καλογεράκης μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για τη Κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο Γιώργος Τσιάμης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα μας στη Βιάννο την 7η αγωνιστική και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ακρίτα θα δώσει άλλη οντότητα στο χώρο του κέντρου πολύ περισσότερο τώρα που υπάρχει η απουσία του Μανιαδάκη.
Το παιχνίδι με την Χανιώτικη ομάδα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 3.00 το μεσημέρι στο «Δημοτικό στάδιο Βάμου»  και θα διευθύνει ο Γιάννης Μπινιχάκης με βοηθούς τους Παράσχο Χατζηανδρέου και Γιώργο Πετράκη από τον σύνδεσμο Λασιθίου.
Ο Γιάννης Μπινιχάκης ανήκει στους πίνακες Διαιτητών Γ' Εθνικής Κατηγορίας (Football League-2) περιόδου  2010-2011 και έχει τη φήμη διαιτητή ακριβοδίκαιου σε όσα παιχνίδια αγωνίζεται. Είναι υποψήφιος Διαιτητής Ανόδου από Football League-2 σε Football League 2010-2011. Ήταν διαιτητής και στο ισόπαλο 0-0 της ομάδας μας με την Επισκοπή στις Ασίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου