Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Έσπασε το αήττητο των Ασιτών μετά από 13 μήνες!

Ένα χρόνο και 42 μέρες μετά από την ήττα τους από τον Αστέρα Μυρτιάς για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, οι Ασίτες γνώρισαν χθες την ήττα στο Δημοτικό Στάδιο Βάμου με 3 – 0 από τον Ακρίτα. Στον 10ο όμιλο δεν υπάρχει έτσι από χθες αήττητη ομάδα καθώς οι νεοφώτιστοι ήταν οι μοναδικοί που είχαν καταφέρει να διατηρήσουν αυτό το προνόμιο μετά από 10 αγωνιστικές, ενώ η τελευταία τους ήττα ήταν στις 31 Οκτωβρίου 2009 από τον Αστέρα στη Μυρτιά. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι τα τρία γκολ που δέχθηκαν οι Ασίτες ήταν μέχρι χθες το σύνολο του παθητικού για την ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα οι γηπεδούχοι πήραν μια νίκη σπουδαίας σημασίας στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.
Κάποτε όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος... Έτσι το εκπληκτικό αήττητο σερί των Ασιτών ανήκει από χθες στο παρελθόν. Οι νεοφώτιστοι έχασαν 3-0 από τον Ακρίτα, που πήρε βαθμολογική "ανάσα" ενόψει της συνέχειας.
Οι ομάδες πριν τη σέντρα

Το συγκρότημα, έτσι, του Αντώνη Καλογεράκη ηττήθηκε μετά από 13 μήνες και 32 παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπόρεσε να διευρύνει αυτή την πραγματικά απίστευτη επίδοση.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, και φυσικά το πλήρωσαν.
Ο αγώνας, ωστόσο, ήταν επεισοδιακός, μιας και είχε 5 αποβολές. Στο 41' ο Παπαδημητρίου με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη, όμως, του δεύτερου ημιχρόνου οι Ασίτες θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, αλλά η προσπάθεια του Ν. Τσερεβελάκη στο 46' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Και οι γηπεδούχοι, βέβαια, είχαν δοκάρι με τον Σηφακάκη στο 60', ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μ. Πετράκης "έγραψε" το 2-0 και ουσιαστικά "κλείδωσε" το "τρίποντο" για την ομάδα του.
Στο 72' ο Σηφακάκης "κλάδεψε" τον Τσιάμη. ο τελευταίος του πέταξε τη μπάλα εκνευρισμένος και αντίκρισαν και οι δύο την κόκκινη κάρτα . Δέκα λεπτά αργότερα ο Γ. Ρουμπάκης με  αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο 93' ο Τζαγκαράκης είδε την κόκκινη κάρτα και με τη λήξη του ματς διαπληκτίστηκαν και αποβλήθηκαν οι Μπραουδάκης και Λεκάκης.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Μπραουδάκης, Κονονέγκο, Καγλατζής, Σκρέκας (46' Πετράκης Μ.), Τζαγκαράκης, Χαλκιαδάκης, Μάνος, Σφυρής, Σηφακάκης, Ορφανός (63' Πετράκης Π.), Παπαδημητρίου (80' Καραδάκης).
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ., Αποστολάκης (78' Δεληστεφανής), Τσιάμης, Οικονομάκης, Τσερεβελάκης Μ. (65' Ποτηράκης), Ρουμπάκης Μ., Λεκάκης, Χούτρης, Δασκαλάκης, Σταυρακάκης (65' Τσερεβελάκης Ν.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου