Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς Λεκάκη και Τσιάμη με ΠΟΑ την Κυριακή

Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία των Ασιτών εν όψει του αγώνα της Κυριακής με το ΠΟΑ στις Ασίτες. Η μέρα  περιελάμβανε προπονητικό διπλό με αντίπαλο το Γοργολαϊνι και ο Αντώνης Λεκάκης είδε τους ποδοσφαιριστές του σε ρυθμό αγώνα μετά τη μεγάλη εορταστική ανάπαυλα και την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος.


Στον αγώνα με το ΠΟΑ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λεκάκης και Τσιάμης ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή, στο ντεμπούτο του στο πάγκο των Ασιτών στην έναρξη της προπονητικής του καριέρας.
Οι δυο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίσημο αγώνα και αναμένεται να γίνει ένα ενδιαφέρον ματς αφού και  οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα.

Το μεγάλο ρεκόρ των Ασιτών.

Έχουν περάσει 19 ολόκληροι μήνες από την τελευταία ήττα των Ασιτών στο γήπεδό τους. Από τότε (3 Μαίου 2009) η ομάδα έχει αγωνιστεί 19 φορές στις Ασίτες και αγνοεί πεισματικά τη λέξη ήττα. Το εκπληκτικό στην όλη υπόθεση είναι ότι στους 19 αυτούς αγώνες κατάφερε να φύγει νικήτρια 17 φορές και μόνο δύο ισόπαλα αποτελέσματα της στέρησαν το .. άριστα ! Αυτό συνέβη φέτος στους αγώνες Ασίτες-Ρέθυμνο 1-1 και Ασίτες-Επισκοπή 0-0. Το γκολ που δέχτηκε με το Ρέθυμνο ήταν το μοναδικό που σημείωσε αντίπαλος φέτος στις Ασίτες. Είχαν προηγηθεί οι εύκολες νίκες με Ιεράπετρα 3-0 και Αετό 5-0.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος και ενώ βρισκόμαστε μπροστά από τη 12η αγωνιστική η Ένωση Ασιτών αγωνίστηκε μπροστά στους φιλάθλους της λόγω προγράμματος μόνο 4 φορές και τις υπόλοιπες εκτός έδρας.Αυτό από μόνο του δείχνει και το μέγεθος της επιτυχημένης πορείας της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
Για τους λάτρεις των αριθμών αναφέρουμε ότι στους 19 συνολικά εντός έδρας αήττητους αγώνες ,η Ένωση Ασιτών σημείωσε 66 γκολ και δέχτηκε μόνο 5. Δηλαδή, δέχεται περίπου ένα γκολ κάθε τέσσερις αγώνες !!
Το καταπληκτικό 9-1 στα γκολ τη φετινή περίοδο στις Ασίτες επιβεβαιώνει ότι και φέτος η “φωλιά των λιονταριών” καλά κρατεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου