Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ασίτες 0-0 Γιούχτας (video)

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δε μέτρησε κανονικό γκολ της ομάδας μας.


Μέσα σε καταρρακτώδη βροχή που δε σταμάτησε ούτε στιγμή, Ασίτες και Γιούχτας πρόσφεραν στους φιλάθλους που αψήφησαν τις καιρικές  συνθήκες ένα συναρπαστικό παιχνίδι που το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ. Για να ακριβολογούμε,υπήρχε γκολ, στην εκπνοή του αγώνα μετά από μακρινό σουτ του Βασίλη Χούτρη, αλλά ο βοηθός διαιτητή Καπετάνιος ήταν σε λάθος θέση και δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή μετά τη πρόσκρουσή της στο οριζόντιο δοκάρι.
 
Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι η μπάλα μετά το σουτ του Χούτρη στο δοκάρι πέρασε τη γραμμή του τέρματος και όπως δείχνει   το βίντεο και η παραπάνω φώτο μάλλον έχουν δίκιο.(Η φώτο και το βίντεο είναι από το www.10osomilos.com )
Κατά τ΄ άλλα ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν απόλυτα τη βαθμολογική τους θέση και το πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν στο φετινό πρωτάθλημα.. Οι Ασίτες εκτός τη φάση του 90΄, είχαν καλές στιγμές σε σουτ του Τσερεβελάκη στο α΄ ημίχρονο που πέρασε ελάχιστα άουτ και πλασέ του Σταυρακάκη στο β΄ που απέκρουσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Γιούχτα.
Για το Γιούχτα υπήρχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες σε σουτ του Δεληθωμαϊδη,που ανάγκασαν το Ζαχαριουδάκη να πραγματοποιήσει εκπληκτικές επεμβάσεις και να δείξει τη μεγάλη κλάση του. Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση των Ασιτών τίμησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Αντώνη Μεταξάκη για την προσφορά του στην ομάδα και του έδωσε σαν ενθύμιο τη φανέλα με το 9 που φορούσε με τις Ασίτες στο περιφερειακό και είχε σημειώσει 20 τέρματα. ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης, Κοζορώνης, Οικονομάκης, Δεληστεφανής (29' Αποστολάκης, 62' Ιατράκης), Μανιαδάκης (46' Δασκαλάκης), Μ. Ρουμπάκης, Τσερεβελάκης, Ποτηράκης, Χούτρης, Σταυρακάκης. ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Τζωρμπατζάκης, Μ. Κασσωτάκης, Καριωτάκης, Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης, Ρουμελιώτης, Τσαφαντάκης (73' Μεταξάκης), Πυγιάκης, Δεληθωμαϊδης, Ανδριαδάκης, Γιακουμάκης (64' Τσαϊνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου