Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΙΤΕΣ: Χωριό ... υπερδύναμη !


Χωριά... υπερδυνάμεις! 

Η Καλλονή πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Βόρειου ομίλου της Football League 2, παρότι είναι ομάδα χωριού! Δείτε τις ομάδες χωριών στην Ελλάδα, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγαθήρια!

Μ΄ αυτό το πρόλογο η εφημερίδα  Goalnews παρουσιάζει τις ομάδες που αγωνίζονται στα Εθνικά πρωταθλήματα και πρωταγωνιστούν αν και εκπροσωπούν μικρές κοινότητες. Ανάμεσά τους και η ομάδα μας , το καμάρι των Ασιτών

.Διαβάστε το απόσπασμα για τις Ασίτες

ΑΣΙΤΕΣ

Ο 10ος όμιλος της Δ’ Εθνικής αποτελείται ως γνωστόν από ομάδες της Κρήτης. Μία από αυτές που κάνει πολύ καλή πορεία φέτος (μόλις τέσσερις βαθμούς από την κορυφή) είναι η Ενωση Ασιτών. Η ομάδα εκπροσωπεί δύο χωριά, τους Ανω και Κάτω Ασίτες, που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη και απέχουν 20 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο.

Οι Κάτω Ασίτες ανήκουν στο Δήμο «Γοργολαΐνι» και είναι ένα κεφαλοχώρι που διαρκώς αναπτύσσεται. Η Αθλητική Ενωση δημιουργήθηκε το 1990 και προήλθε από τη συνένωση των ποδοσφαιρικών ομάδων Κάτω και Ανω Ασιτών, «ΑΟΚΑ» και «Αστραπής» αντίστοιχα. Η Ενωση Ασιτών τα 20 χρόνια που υπάρχει κατάφερε να γίνει υπολογίσιμη δύναμη στο ποδοσφαιρικό χάρτη του Ηρακλείου και τα τελευταία χρόνια με τις συμμετοχές της στη Δ’ Εθνική έκανε γνωστές τις Ασίτες σ' όλη την Κρήτη.

ΝΟΜΟΣ Ηρακλείου, ΠΟΛΗ Ανω και Κάτω Ασίτες*, ΚΑΤΟΙΚΟΙ 452 (Ανω Ασίτες) - 1.228 (Κάτω Ασίτες), ΘΕΣΗ 4η (στον 10ο όμιλο της Δ’ Εθνικής) *Δύο οικισμοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ...ΕΔΩ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου