Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πάθος για τη νίκη ζήτησε απ΄ τους παίχτες του ο Λεκάκης

Συνεχίζεται και σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟ Κρουσώνα στις Ασίτες. Στη προπόνηση της Τετάρτης ο προπονητής των Ασιτών αφιέρωσε πολύ ώρα για τη ψυχολογική ανάταση της ομάδας . Ο Αντώνης Λεκάκης μίλησε με  τους παίχτες του και τους επέστησε τη προσοχή τους για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής τους ζήτησε να παρουσιάσουν το καλύτερο εαυτό τους και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Ο Αντώνης Λεκάκης
"Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια μέχρι τώρα και βρισκόμαστε με την αξία μας ψηλά στη βαθμολογία. Κανείς δεν μας έχει χαρίσει τίποτα,ανέφερε στην ομιλία του ο τεχνικός  υπεύθυνος της ομάδας. Και συνέχισε. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους σας. Είμαστε μια καλή ομάδα που κατά τη γνώμη μου μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο . Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Τη Κυριακή θέλω να κάνουμε μια νέα αρχή και να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τoν ΠΑΟΚ να βρίσκεται  ψηλά στην βαθμολογία κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ, να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, να ελαττώσουμε τα λάθη μας όσο γίνεται και να παίξουμε μυαλωμένα.Παίζουμε με μια εξίσου καλή ομάδα που τη φετινή περίοδο δείχνει καλό πρόσωπο όταν αγωνίζεται μακριά απ΄την έδρα της. Αν όμως εμείς δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο , είμαι βέβαιος για τη νίκη. Θέλω πίστη στους ευτούς σας, πάθος και αυταπάρνηση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και όλα θα πάνε καλά. Στην έδρα μας εμείς έχουμε το πρώτο λόγο και μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια".
Στα αγωνιστικά,θα απουσιάσει σίγουρα ο Γιώργος Αποστολάκης που είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει σε δύο βδομάδες. Χθες το βράδυ έμεινε ελεύθερος ο Μανώλης  Σφακιανάκης και θα αγωνίζεται στη συνέχεια στον Ερμή Ζωνιανών μετά από συμφωνία των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου