Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πάλι ...Χανιώτης διαιτητής στις Ασίτες

Μετά τον κ. Χρυσό στο .... Ασίτες-Ιεράπετρα FC 3-0 και τον κ. Ντοκάκη στο ....ΠΑΟΚ-Ασίτες 0-1, σειρά έχει ο κ. Γιαννουλάκης να διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής με τον Αετό. Και οι τρεις ανοίκουν στον ΣΔΠ Χανίων.
Αναλυτικά: Ο διαιτητής, οι βοηθοί διαιτητές και ο παρατηρητής διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα απ΄τη Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Α.Ε. ΑΣΙΤΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΧΑΝΙΩΝ)
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: ΜΑΝΝΙΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΧΑΝΙΩΝ)
ΠΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΧΑΝΙΩΝ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΡΕΒΕΛΑΚΗΣ «Μπορούμε να φτάσουμε στην πρώτη πεντάδα »

Άνοιξε “λογαριασμό” με την πρώτη…
Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΩΝ ΑΣΙΤΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΡΕΒΕΛΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο  Νίκος Τσερεβελάκης
Πρόσωπο της 2ης αγωνιστικής στο 10ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος ήταν ο μεσοεπιθετικός των Ασιτών Νίκος Τσερεβελάκης, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του Κρουσώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που πέρυσι αγωνιζόταν στη Γερμανική Σπόρτινγκ Μπαϊρόιτ κι ενώ είχε ξαναφορέσει τη φανέλα των Ασιτών πριν 2 χρόνια, επέστρεψε φέτος στα «πάτρια εδάφη» και αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι εντάχθηκε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, έδειξε στην πρώτη του φετινή παρουσία ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους νεοφώτιστους να πετύχουν τους στόχους τους.

«Είναι ωραίο να βάζεις γκολ στον πρώτο σου αγώνα με την ομάδα. Πιστεύω να ακολουθήσουν κι άλλα στο μέλλον. Θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε. Είμαι τυχερός που ο προπονητής μου με έβαλε να παίξω γιατί δεν είμαι ακόμα έτοιμος αφού ήλθα στο τέλος της προετοιμασίας», αναφέρει ο Τσερεβελάκης προσθέτοντας ότι «κλειδί» για το τρίποντο αποτέλεσε η καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας.

«Δε φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Πιστέψαμε πολύ στη νίκη, παρά το ότι πολύς κόσμος δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Μέσα στο γήπεδο ακολουθήσαμε στην εντέλεια ότι μας είπε ο προπονητής κλείνοντας τους χώρους προς την εστία μας. Μας βοήθησε όμως και η τύχη» δηλώνει ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος εκφράζει την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα από την παραμονή της στην κατηγορία.

«Μπορούμε να φτάσουμε στην πρώτη πεντάδα αν συνεχίσουμε έτσι. Το καλό για μας είναι ότι είμαστε ομάδα. Δεν έχουμε μόνο καλούς παίκτες, ενώ και ο κόσμος μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποιούμε πιστεύω να μας στηρίξει περισσότερο».
Αναδημοσίευση από:  patris.gr/



Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟ Κρουσσώνα 0-1 Ασίτες

Με γκολ του Νίκου Τσερεβελάκη στη πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα των Ασιτών στο 25ο λεπτό του αγώνα ,η Ένωση Ασιτών κέρδισε τον ΠΑΟΚ μέσα στο Κρουσσώνα και έκανε το δύο στα δύο παραμένοντας συγχρόνως στη κορυφή της βαθμολογίας της Δ' Εθνικής κατηγορίας.
Η Ένωση Ασιτών όπως παρατάχτηκε στο γήπεδο του Κρουσσώνα
Ο Αντώνης Καλογεράκης έστεισε αριστοτεχνικά την ομάδα του και εγκλώβισε τους αγχωμένους (;;;) παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν κατάφεραν παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις να απειλήσουν την εστία του Ζαχαριουδάκη. Oι παίκτες των Ασιτών πάλεψαν παλληκαρίσια και τα 90 λεπτά,με υποδειγματική αμυντική συμπεριφορά,με πρέσιγκ σ΄όλους τους χώρους και φοβερή αλληλοκάλυψη και καταχειροκροτήθηκαν απ τους πολλούς φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρόν στις κερκίδες του Κρουσσώνα.
Ο σκόρερ Νίκος Τσερεβελάκης
Eκπληκτική εμφάνιση  της άμυνας των νικητών,με τους Λεκάκη και Οικονομάκη να δεσπόζουν και τους Τσερεβελάκη Μ. και Κοζορώνη να δείνουν λύσεις και να εξουδετερώνουν κάθε απειλή . Μεγάλη εμφάνιση απ το Ζαχαριουδάκη που ενέπνεε σιγουριά σε κάθε του επέμβαση. Πολλά χιλιόμετρα απ΄ τους Μανώλη και Γιώργο Ρουμπάκη, αρχοντιά και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του ο σκόρερ Τσερεβελάκης ,μεγάλος παίκτης και ψυχάρα ο Σταυρακάκης. Ο αρχηγός Φραγκίσκος Ποτηράκης σε μεγάλη μέρα ταλαιπώρησε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων.Βοήθησε αρκετά όσο έπαιξε ο Δασκαλάκης.Θετικοί οι Μανιαδάκης, Σουλτάτος και Δεληστεφανής που αγωνίστηκαν στην επανάληψη και μαζί με τους υπόλοιπους σημείωσαν τη μεγαλύτερη νίκη των τελευταίων χρόνων για τις Ασίτες.
Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Χανιώτης διαιτητής Ντοκάκης και το αποτέλεσμα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Μπινιχάκης, Λεμονάκης (Μαθιουδάκης 51'), Μακατουνάκης, Οικονόμου, Σταθόγλου, Ρηγάκης (λ.τ Μαρκάκης 17' ), Μιαούλης, Κουράκης, Μαμουλάκης (Θεοδωράκης 68'), Καρβελάς.

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ, Κοζορώνης, Τσερεβελάκης Ν.(Μανιαδάκης 46'), Οικονομάκης, Τσερεβελάκης Μ, Ρουμπάκης Μ, Λεκάκης, Ποτηράκης (Δεληστεφανής 88'), Δασκαλάκης (Σουλτάτος 46'), Σταυρακάκης.
 Το βίντεο του αγώνα
Ανέ­βηκε από Asitesfc

Online Casino

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Ευχαριστεί διοίκηση και κόσμο των Ασιτών

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ


sima-ierapetras-350
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση και τον κόσμο των Ασιτών για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας στο μεταξύ τους παιχνίδι, εξέδωσε χθες η διοίκηση της Ιεράπετρας, συγχαίροντας παράλληλα το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης.

«Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση και τον κόσμο των Ασιτών για την άψογη φιλοξενία, μιας και στο γήπεδο όλα κύλησαν ομαλά και δεν έγινε το παραμικρό. Επίσης συγχαίρει τον διαιτητή του αγώνα κ. Χρυσό και τους βοηθούς του κ. Μανιατάκη και Παναγέα από τον σύνδεσμο Χανίων για την εξαιρετική τους διαιτησία, η οποία πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση».

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Xωρίς Χούτρη και Τσιάμη στο Κρουσσώνα

Ο Βασίλης Χούτρης
Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την εκπληκτική εμφάνιση της πρεμιέρας και σε πολύ καλή ατμόσφαιρα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ένωσης Ασιτών ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής και του εκτός έδρας αγώνα με το ΠΑΟΚ στο Κρουσσώνα.
Τα προβλήματα δεν λείπουν απ΄ την ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη,αφού στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν ο Γιώργος Τσιάμης και ο Βασίλης Χούτρης που είναι τραυματίες. Αντίθετα, ευχάριστη είδηση για την ομάδα ήταν η επιστροφή στις προπονήσεις του Νίκου Τσερεβελάκη που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες με προβλήματα στους προσαγωγούς. Ο Τσερεβελάκης είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Κυριακής.

Ο Ντοκάκης στον Κρουσώνα

Ο Κυριάκος Ντοκάκης του συνδέσμου Χανίων θα διευθύνει το Ηρακλειώτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τις Ασίτες για την 2η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής στο 10ο όμιλο έχουν ως εξής:
- ΠΑΟΚ – Ασίτες: Ντοκάκης, Δρακακάκης – Μαρνέζος (Χανίων)
- Πανακρωτηριακός – Γιούχτας: Μπινιχάκης, Παπαδοπετράκης – Πετράκης (Λασιθίου).
- Αετός Αν. – Ηρόδοτος: Χρυσός, Μπερτσάκης – Πασσάς (Χανίων).
- Ακρίτας – Πατούχας: Σταυρουλάκης, Τωβίλ – Μουρούτσος (Ρεθύμνου).
- Ρούβας – Π.Ε.Ρεθύμνου: Μπουλέρος, Παναγέα – Ανεζάκης (Χανίων).
- Επισκοπή – Ιεράπετρα: Μουρτζάκης, Παπαδάκης – Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου).

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν υπάρχει θέμα Καλογεράκη


Ο Αντώνης Καλογεράκης συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας και έχει την απόλυτη στήριξη της Διοίκησης της Ένωσης Ασιτών για να συνεχίσει το έργο του. Η συζήτηση που είχε σήμερα με το Πρόεδρο της ομάδας διέλυσε όλα τα σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί στην ομάδα τη προηγούμενη βδομάδα με αιτία τη κάκιστη εμφάνιση στο Κύπελλο.
Η 'Ενωση Ασιτών καλείται τη Κυριακή να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ μετά την εκπληκτική εμφάνιση της πρεμιέρας, σ΄ένα πολύ δύσκολο τοπικό ντέρμπι και χρειάζεται πάνω απ΄όλα ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η απόφαση παραμονής του προπονητή της ομάδας βοηθάει προς αυτή τη κατεύθυνση.
Από τη Διοίκηση της ομάδας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση.
"Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Ασιτών δηλώνει την απόλυτη στήριξή της στο πρόσωπο του Αντώνη Καλογεράκη και κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του τον παρακάλεσε να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του. Η Διοίκηση αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες για όσα δημιουργήθηκαν τη προηγούμενη βδομάδα και οδήγησαν στη παραίτηση του. Με τη συζήτηση λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες μέρες και ο Αντώνης Καλογεράκης παραμένει προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου".

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ασίτες - Ιεράπετρα FC 3-0


Οι Ασίτες ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα ως νεοφώτιστοι και επικράτησαν της Ιεράπετρας FC με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη έκανε φοβερό παιχνίδι,κυριάρχησε σ΄όλο το 90λεπτο και το σκορ την αδικεί. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες,τα δοκάρια και η αδυναμία των φιλοξενούμενων να αντιδράσουν ήταν τα χαρακτηριστικά ενός αγώνα που παρακολούθησαν 200 περίπου θεατές και καταχειροκρότησαν τους "κιτρινοπράσινους" που έδειξαν ότι και φέτος θα έχουν σαν όπλο τη δυνατή έδρα τους.
Τα γκολ σημείωσαν οι Σταυρακάκης (3'), Τσιάμης (25') και Οικονομάκης (60').
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα.
Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση με το Σταυρακάκη από αριστερά,ο έμπειρος επιθετικός σέντραρε στο Δασκαλάκη, ο τελευταίος με το κεφάλι επέστρεψε τη μπάλα στο Σταυρακάκη που με διαγώνιο συρτό σουτ εκτέλεσε τον Ευαγγελινό και σημείωσε το πρώτο φετινό γκολ των Ασιτών στο Πρωτάθλημα.
Στο 12' ο Ποτηράκης με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε από πολύ κοντά να νικήσει το τερματοφύλακα της Ιεράπετρας που απέκρουσε ενστικτωδώς . Στη συνέχεια της φάσης το δυνατό σουτ του Μανιαδάκη βρήκε τη ρίζα της κάθετης δοκού.
Ένα λεπτό αργότερα ο Ποτηράκης ήταν και πάλι άτυχος αφου η δυνατή κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε η ατομική προσπάθεια του ίδιου παίκτη στο 18ο λεπτό.
Στο 25' ο Γιώργος Τσιάμης με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.
Σουτ του Χάϊντερ στο 38΄δεν ανησύχησε το Ζαχαριουδάκη.


Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα των Ασιτών είχε την απόλυτη κατοχή,δημιουργούσε ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι έψαχναν λύσεις για να αποφύγουν τη συντριβή.
Δυό σουτ του Τσιάμη στο 49' και 55' του αγώνα απέκρουσε ο Ευαγγελινός με δυσκολία. Στο 59' το συρτό σουτ του Παυσανίδη απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης.
Μεγάλη μπαλιά του Λεκάκη στο 60΄βρήκε το Σταυρακάκη στα αριστερά,ο τελευταίος έστρωσε στον Οικονομάκη που με κεραυνό έγραψε το τελικό 3-0.

Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης (67' Αποστολάκης), Κοζορώνης, Μανιαδάκης (82' Κ. Ρουμπάκης), Οικονομάκης, Τσιάμης (65' Δεληστεφανής), Μ. Ρουμπάκης, Λεκάκης, Ποτηράκης, Δασκαλάκης, Σταυρακάκης.
Ιεράπετρα FC: Ευαγγελινός, Μαστοράκης, Τσολακούδης (47 Τσαμπανάκης), Αρσενίδης (73 Κουγιουμτζάκης), Χατζάκης, Κουτούζος, Παϊσανίδης, Λαγουδάκης (33 Χρυσοφάκης), Χαϊντές, Σκίβαλος, Χατζηγιαννάκης.

Δείτε VIDEO απ΄τον αγώνα


Αsites FC

Διαβάστε στο παρακάτω link τι έγραψε ο Τύπος στην Ιεράπετρα για τον αγώνα.

Ποδαρικό με το…αριστερό για την Ιεράπετρα F.C.


Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ασίτες: ΄Oλα τα φώτα στη πρεμιέρα




Η Ένωση Ασιτών επιστρέφει στη Δ΄Εθνική με αντίπαλο την Ιεράπετρα στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στις Ασίτες με στόχο τη νίκη και τη κατάκτηση των πρώτων βαθμών για τη φετινή περίοδο. Η ήττα στο Κύπελλο και ο αποκλεισμός απ΄ τη Μυρτιά το απόγευμα της Τετάρτης ανοίκει στο παρελθόν και όλοι στην ομάδα έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο σπουδαίο για πολλούς λόγους Κυριακάτικο αγώνα.

Η διοίκηση με ανακοίνωση της στηρίζει ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, θεωρεί τον αγώνα του Κυπέλλου μια κακή παρένθεση στην ιστορία της ομάδας και δίνει το σύνθημα για επικράτηση στο αγώνα με την Ιεράπετρα. Καλεί στη συνέχεια τους φιλάθλους των Ασιτών να δώσουν βροντερό παρόν και να στηρίξουν απ΄τη μεριά τους τη νέα φετινή ομάδα που θα εκροσωπήσει τις Ασίτες στη Δ΄Εθνική κατηγορία.

Αγωνιστικά υπάρχουν αρκετά προβλήματα μετά και τους τραυματισμούς στον αγώνα του Κυπέλλου των Τσερεβελάκη,Χούτρη, Δεληστεφανή,Κοζορώνη που δημιουργούν πονοκέφαλο στον Αντώνη Καλογεράκη. Αν προσθέσουμε σ΄αυτούς και τον Δασκαλάκη που χτύπησε στον αγώνα του Σούπερ Καπ με το Γιούχτα και από τότε απουσιάζει απ' τις εκδηλώσεις της ομάδας τα πάντα θα κριθούν μέχρι τη Κυριακή για τη συγκρότηση μιας αξιόμαχης ενδεκάδας που θα διεκδικήσει τη νίκη.

Ευχάριστο νέο για την ομάδα είναι η επιστροφή του Γιώργου Τσιάμη, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο στη Μυρτιά και έδειξε ότι ξεπέρασε το τραυματισμό του.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Στη Μυρτιά για το Κύπελλο

Mε αντίπαλο τον Αστέρα Μυρτιάς αγωνίζεται η Ένωση Ασιτών σήμερα Τετάρτη για το θεσμό του Κυπέλλου στις 4 το απόγευμα.
Στην αποστολή ο Αντώνης Καλογεράκης μετά τη προπόνηση της Τρίτης κάλεσε τους:
Ζαχαριουδάκη, Τέγο, Πιπεράκη, Ιατράκη, Λεκάκη, Σφακιανάκη, Ρουμπάκη Γιώργο, Δεληστεφανή, Κοζορώνη, Γουβιανάκη, Ρουμπάκη Μανόλη, Μανιαδάκη, Οικονομάκη, Tσερεβελάκη Μ, Ρουμπάκη Κώστα, Θεοχαράκη, Χριστοδουλάκη, Ποτηράκη, Σταυρακάκη, Χούτρη και Σουλτάτο. Τρεις από αυτούς θα αποκλειστούν απ τη 18άδα. Αποκλείστηκε ο τραυματίας Δασκαλάκης , ενώ ο Τσιάμης δεν ξεπέρασε εντελώς το τραυματισμό του και μάλλον δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.