Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν υπάρχει θέμα Καλογεράκη


Ο Αντώνης Καλογεράκης συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας και έχει την απόλυτη στήριξη της Διοίκησης της Ένωσης Ασιτών για να συνεχίσει το έργο του. Η συζήτηση που είχε σήμερα με το Πρόεδρο της ομάδας διέλυσε όλα τα σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί στην ομάδα τη προηγούμενη βδομάδα με αιτία τη κάκιστη εμφάνιση στο Κύπελλο.
Η 'Ενωση Ασιτών καλείται τη Κυριακή να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ μετά την εκπληκτική εμφάνιση της πρεμιέρας, σ΄ένα πολύ δύσκολο τοπικό ντέρμπι και χρειάζεται πάνω απ΄όλα ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η απόφαση παραμονής του προπονητή της ομάδας βοηθάει προς αυτή τη κατεύθυνση.
Από τη Διοίκηση της ομάδας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση.
"Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Ασιτών δηλώνει την απόλυτη στήριξή της στο πρόσωπο του Αντώνη Καλογεράκη και κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του τον παρακάλεσε να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του. Η Διοίκηση αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες για όσα δημιουργήθηκαν τη προηγούμενη βδομάδα και οδήγησαν στη παραίτηση του. Με τη συζήτηση λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες μέρες και ο Αντώνης Καλογεράκης παραμένει προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου