Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ασίτες - Ιεράπετρα FC 3-0


Οι Ασίτες ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα ως νεοφώτιστοι και επικράτησαν της Ιεράπετρας FC με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη έκανε φοβερό παιχνίδι,κυριάρχησε σ΄όλο το 90λεπτο και το σκορ την αδικεί. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες,τα δοκάρια και η αδυναμία των φιλοξενούμενων να αντιδράσουν ήταν τα χαρακτηριστικά ενός αγώνα που παρακολούθησαν 200 περίπου θεατές και καταχειροκρότησαν τους "κιτρινοπράσινους" που έδειξαν ότι και φέτος θα έχουν σαν όπλο τη δυνατή έδρα τους.
Τα γκολ σημείωσαν οι Σταυρακάκης (3'), Τσιάμης (25') και Οικονομάκης (60').
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα.
Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση με το Σταυρακάκη από αριστερά,ο έμπειρος επιθετικός σέντραρε στο Δασκαλάκη, ο τελευταίος με το κεφάλι επέστρεψε τη μπάλα στο Σταυρακάκη που με διαγώνιο συρτό σουτ εκτέλεσε τον Ευαγγελινό και σημείωσε το πρώτο φετινό γκολ των Ασιτών στο Πρωτάθλημα.
Στο 12' ο Ποτηράκης με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε από πολύ κοντά να νικήσει το τερματοφύλακα της Ιεράπετρας που απέκρουσε ενστικτωδώς . Στη συνέχεια της φάσης το δυνατό σουτ του Μανιαδάκη βρήκε τη ρίζα της κάθετης δοκού.
Ένα λεπτό αργότερα ο Ποτηράκης ήταν και πάλι άτυχος αφου η δυνατή κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε η ατομική προσπάθεια του ίδιου παίκτη στο 18ο λεπτό.
Στο 25' ο Γιώργος Τσιάμης με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.
Σουτ του Χάϊντερ στο 38΄δεν ανησύχησε το Ζαχαριουδάκη.


Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα των Ασιτών είχε την απόλυτη κατοχή,δημιουργούσε ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι έψαχναν λύσεις για να αποφύγουν τη συντριβή.
Δυό σουτ του Τσιάμη στο 49' και 55' του αγώνα απέκρουσε ο Ευαγγελινός με δυσκολία. Στο 59' το συρτό σουτ του Παυσανίδη απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης.
Μεγάλη μπαλιά του Λεκάκη στο 60΄βρήκε το Σταυρακάκη στα αριστερά,ο τελευταίος έστρωσε στον Οικονομάκη που με κεραυνό έγραψε το τελικό 3-0.

Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης (67' Αποστολάκης), Κοζορώνης, Μανιαδάκης (82' Κ. Ρουμπάκης), Οικονομάκης, Τσιάμης (65' Δεληστεφανής), Μ. Ρουμπάκης, Λεκάκης, Ποτηράκης, Δασκαλάκης, Σταυρακάκης.
Ιεράπετρα FC: Ευαγγελινός, Μαστοράκης, Τσολακούδης (47 Τσαμπανάκης), Αρσενίδης (73 Κουγιουμτζάκης), Χατζάκης, Κουτούζος, Παϊσανίδης, Λαγουδάκης (33 Χρυσοφάκης), Χαϊντές, Σκίβαλος, Χατζηγιαννάκης.

Δείτε VIDEO απ΄τον αγώνα


Αsites FC

Διαβάστε στο παρακάτω link τι έγραψε ο Τύπος στην Ιεράπετρα για τον αγώνα.

Ποδαρικό με το…αριστερό για την Ιεράπετρα F.C.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου