Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΡΕΒΕΛΑΚΗΣ «Μπορούμε να φτάσουμε στην πρώτη πεντάδα »

Άνοιξε “λογαριασμό” με την πρώτη…
Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΩΝ ΑΣΙΤΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΡΕΒΕΛΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο  Νίκος Τσερεβελάκης
Πρόσωπο της 2ης αγωνιστικής στο 10ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος ήταν ο μεσοεπιθετικός των Ασιτών Νίκος Τσερεβελάκης, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του Κρουσώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που πέρυσι αγωνιζόταν στη Γερμανική Σπόρτινγκ Μπαϊρόιτ κι ενώ είχε ξαναφορέσει τη φανέλα των Ασιτών πριν 2 χρόνια, επέστρεψε φέτος στα «πάτρια εδάφη» και αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι εντάχθηκε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, έδειξε στην πρώτη του φετινή παρουσία ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους νεοφώτιστους να πετύχουν τους στόχους τους.

«Είναι ωραίο να βάζεις γκολ στον πρώτο σου αγώνα με την ομάδα. Πιστεύω να ακολουθήσουν κι άλλα στο μέλλον. Θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε. Είμαι τυχερός που ο προπονητής μου με έβαλε να παίξω γιατί δεν είμαι ακόμα έτοιμος αφού ήλθα στο τέλος της προετοιμασίας», αναφέρει ο Τσερεβελάκης προσθέτοντας ότι «κλειδί» για το τρίποντο αποτέλεσε η καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας.

«Δε φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Πιστέψαμε πολύ στη νίκη, παρά το ότι πολύς κόσμος δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Μέσα στο γήπεδο ακολουθήσαμε στην εντέλεια ότι μας είπε ο προπονητής κλείνοντας τους χώρους προς την εστία μας. Μας βοήθησε όμως και η τύχη» δηλώνει ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος εκφράζει την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα από την παραμονή της στην κατηγορία.

«Μπορούμε να φτάσουμε στην πρώτη πεντάδα αν συνεχίσουμε έτσι. Το καλό για μας είναι ότι είμαστε ομάδα. Δεν έχουμε μόνο καλούς παίκτες, ενώ και ο κόσμος μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποιούμε πιστεύω να μας στηρίξει περισσότερο».
Αναδημοσίευση από:  patris.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου