Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟ Κρουσσώνα 0-1 Ασίτες

Με γκολ του Νίκου Τσερεβελάκη στη πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα των Ασιτών στο 25ο λεπτό του αγώνα ,η Ένωση Ασιτών κέρδισε τον ΠΑΟΚ μέσα στο Κρουσσώνα και έκανε το δύο στα δύο παραμένοντας συγχρόνως στη κορυφή της βαθμολογίας της Δ' Εθνικής κατηγορίας.
Η Ένωση Ασιτών όπως παρατάχτηκε στο γήπεδο του Κρουσσώνα
Ο Αντώνης Καλογεράκης έστεισε αριστοτεχνικά την ομάδα του και εγκλώβισε τους αγχωμένους (;;;) παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν κατάφεραν παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις να απειλήσουν την εστία του Ζαχαριουδάκη. Oι παίκτες των Ασιτών πάλεψαν παλληκαρίσια και τα 90 λεπτά,με υποδειγματική αμυντική συμπεριφορά,με πρέσιγκ σ΄όλους τους χώρους και φοβερή αλληλοκάλυψη και καταχειροκροτήθηκαν απ τους πολλούς φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρόν στις κερκίδες του Κρουσσώνα.
Ο σκόρερ Νίκος Τσερεβελάκης
Eκπληκτική εμφάνιση  της άμυνας των νικητών,με τους Λεκάκη και Οικονομάκη να δεσπόζουν και τους Τσερεβελάκη Μ. και Κοζορώνη να δείνουν λύσεις και να εξουδετερώνουν κάθε απειλή . Μεγάλη εμφάνιση απ το Ζαχαριουδάκη που ενέπνεε σιγουριά σε κάθε του επέμβαση. Πολλά χιλιόμετρα απ΄ τους Μανώλη και Γιώργο Ρουμπάκη, αρχοντιά και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του ο σκόρερ Τσερεβελάκης ,μεγάλος παίκτης και ψυχάρα ο Σταυρακάκης. Ο αρχηγός Φραγκίσκος Ποτηράκης σε μεγάλη μέρα ταλαιπώρησε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων.Βοήθησε αρκετά όσο έπαιξε ο Δασκαλάκης.Θετικοί οι Μανιαδάκης, Σουλτάτος και Δεληστεφανής που αγωνίστηκαν στην επανάληψη και μαζί με τους υπόλοιπους σημείωσαν τη μεγαλύτερη νίκη των τελευταίων χρόνων για τις Ασίτες.
Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Χανιώτης διαιτητής Ντοκάκης και το αποτέλεσμα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Μπινιχάκης, Λεμονάκης (Μαθιουδάκης 51'), Μακατουνάκης, Οικονόμου, Σταθόγλου, Ρηγάκης (λ.τ Μαρκάκης 17' ), Μιαούλης, Κουράκης, Μαμουλάκης (Θεοδωράκης 68'), Καρβελάς.

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ, Κοζορώνης, Τσερεβελάκης Ν.(Μανιαδάκης 46'), Οικονομάκης, Τσερεβελάκης Μ, Ρουμπάκης Μ, Λεκάκης, Ποτηράκης (Δεληστεφανής 88'), Δασκαλάκης (Σουλτάτος 46'), Σταυρακάκης.
 Το βίντεο του αγώνα
Ανέ­βηκε από Asitesfc

Online Casino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου