Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ασίτες: ΄Oλα τα φώτα στη πρεμιέρα




Η Ένωση Ασιτών επιστρέφει στη Δ΄Εθνική με αντίπαλο την Ιεράπετρα στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στις Ασίτες με στόχο τη νίκη και τη κατάκτηση των πρώτων βαθμών για τη φετινή περίοδο. Η ήττα στο Κύπελλο και ο αποκλεισμός απ΄ τη Μυρτιά το απόγευμα της Τετάρτης ανοίκει στο παρελθόν και όλοι στην ομάδα έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο σπουδαίο για πολλούς λόγους Κυριακάτικο αγώνα.

Η διοίκηση με ανακοίνωση της στηρίζει ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, θεωρεί τον αγώνα του Κυπέλλου μια κακή παρένθεση στην ιστορία της ομάδας και δίνει το σύνθημα για επικράτηση στο αγώνα με την Ιεράπετρα. Καλεί στη συνέχεια τους φιλάθλους των Ασιτών να δώσουν βροντερό παρόν και να στηρίξουν απ΄τη μεριά τους τη νέα φετινή ομάδα που θα εκροσωπήσει τις Ασίτες στη Δ΄Εθνική κατηγορία.

Αγωνιστικά υπάρχουν αρκετά προβλήματα μετά και τους τραυματισμούς στον αγώνα του Κυπέλλου των Τσερεβελάκη,Χούτρη, Δεληστεφανή,Κοζορώνη που δημιουργούν πονοκέφαλο στον Αντώνη Καλογεράκη. Αν προσθέσουμε σ΄αυτούς και τον Δασκαλάκη που χτύπησε στον αγώνα του Σούπερ Καπ με το Γιούχτα και από τότε απουσιάζει απ' τις εκδηλώσεις της ομάδας τα πάντα θα κριθούν μέχρι τη Κυριακή για τη συγκρότηση μιας αξιόμαχης ενδεκάδας που θα διεκδικήσει τη νίκη.

Ευχάριστο νέο για την ομάδα είναι η επιστροφή του Γιώργου Τσιάμη, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο στη Μυρτιά και έδειξε ότι ξεπέρασε το τραυματισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου