Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Μy Gym και Αsites F.C.

Πολύ ιδρώτα έχασαν οι ποδοσφαιριστές των Ασιτών το πρωί της Παρασκευής στο γυμναστήριο Μy Gym , στο οποίο πήραν μια γεύση τι τους περιμένει σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Ο Μιχάλης Ζαχαριουδάκης στο "Μy Gym''
Το γυμναστήριο τα τελευταία δύο χρόνια είναι κοντά στην ομάδα των Ασιτών μετά από συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ των δυο πλευρών. Μεγάλη συμμετοχή στην όλη συνεργασία έχει ο γυμναστής του "Μy Gym'' , Λευτέρης Περογαμβράκης που κατάγεται απ΄ τις Ασίτες και μάλιστα υπήρξε στο παρελθόν γυμναστής στην ομάδα.
Ο Λ.Περογαμβράκης επιβλέπει τον Ζαχαριουδάκη σε μια άσκηση
Τη Παρασκευή το πρωί ,πρώτη μέρα στο γυμναστήριο, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και πέρασαν από αρκετά μηχανήματα περισσότερο για να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις.
Την ευθύνη για τις μετρήσεις είχαν, ο γυμναστής του 'Μy Gym" Λευτέρης Περογαμβράκης, ο γυμναστής των Ασιτών Δαυίδ Φραγκιαδάκης και ο εργοφυσιολόγος και παλιός προπονητής της ομάδας Γιάννης Σχοιναράκης που παρευρέθηκαν και συνεργάστηκαν.
Με τις μετρήσεις στο γυμναστήριο και αυτές που είχαν προηγηθεί στο  γήπεδο  θα δημιουργηθεί μια  ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των αθλητών.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο γυμναστήριο τα πρωινά,σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Την ερχόμενη  βδομάδα οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις , ώστε  να ολοκληρωθεί η εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου