Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ξεκινάει συνεργασία Ασιτών με ΟΦΗ - Υπογράφει ο Μπαμπουλάκης

Τα καλύτερα... έρχονται για τις Ασίτες, καθώς ξεκινά συνεργασία με τον ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα! Ο πρόεδρος του σωματείου, Μανόλης Ζαχαριουδάκης, βρέθηκε χτες στο “Γεντί Κουλέ” και μετά το τέλος της προπόνησης του ΟΦΗ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μαχλά και τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Η συνάντηση αυτή αλλάζει ολοκληρωτικά το επίπεδο οργάνωσης και προοπτικής των Ασιτών, ενώ δεδομένη είναι πλέον η παραχώρηση του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη από τον ΟΦΗ για ένα χρόνο στις Ασίτες. Xαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου, Μ. Ζαχαριουδάκη στο topikokritis.gr: «Πλέον βαδίζουμε σε νέους δρόμους. Αυτό που ξεκίνησε πέρσι με το δανεισμό του Αλέξη Περογαμβράκη από τον ΟΦΗ στις Ασίτες, από σήμερα αποκτά άλλη προοπτική. Θα υπάρχει άμεση συνεργασία και όποιος παίκτης ξεχωρίζει από την ακαδημία των Ασιτών, τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα τον έχει ΟΦΗ. Επίσης, θα υπάρχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Όσον αφορά τον Ραφαήλ Μπαμπουλάκη, συμφωνήθηκε ότι την Δευτέρα θα υπογράψει στην ομάδα μας».

Μένει Διαγόρα ο Χατζηπέτρος
Τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής “μπλοκάρουν” την έλευση του Στέλιου Χατζηπέτρου στις Ασίτες. Ο νεαρός αμυντικός, που αγωνιζόταν πέρσι στην ομάδα Νέων του Διαγόρα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα προκειμένου να παίξει στα πλέι οφ. Στις Ασίτες περίμεναν αυτή την εξέλιξη γι’ αυτό και τις τελευταίες ημέρες είχαν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη. (Πηγή: topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου