Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Έφυγε ο Ορφανουδάκης ήρθε ο Άρης Αντωνακάκης

Με μία απώλεια ξεκίνησε η προετοιμασία των Ασιτών, αφού ένας έμπειρος παίκτης στον οποίο υπολόγιζαν πολύ, αποτελεί παρελθόν. Ο Κούλης Ορφανουδάκης δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα της ομάδας.


Ο Κούλης Ορφανουδάκης
Οι λόγοι της αποχώρησής  δεν έχουν να κάνουν με τις Ασίτες αλλά με προσωπικούς λόγους, αφού προέκυψαν επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα τον κρατήσουν για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων. Έτσι είχε συζήτηση με τη διοίκηση των Ασιτών και αποφασίστηκε κοινή συναινέσει η λύση της συνεργασίας. Ο Ορφανουδάκης πήγε χτες στο γήπεδο και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας.
Δεδομένο είναι ότι θα γίνουν ακόμα τέσσερις μεταγραφές, ανάμεσά τους και δύο τουλάχιστον παίκτες κάτω των 20 ετών.
Χτες, οι παίκτες των Ασιτών υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ από τον Γιάννη Σχοιναράκη ενώ σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν το γυμναστήριο My Gym για προπόνηση ενδυνάμωσης με βάρη.



Υπέγραψε σήμερα ο Άρης Αντωνακάκης


Αστραπιαία κινήθηκαν στις Ασίτες κι έκλεισαν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει στην αμυντική γραμμή τον Κούλη Ορφανουδάκη, μετά την απρόσμενη τροπή που πήρε η μεταγραφή του τελευταίου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.


ΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ
Θέση :: Αμυντικός
Ύψος :: 1.88
Ημερ. Γέννησης :: 10/03/1986


Ο αμυντικός που αποκτήθηκε είναι οΆρης Αντωνακάκης, με τις Ασίτες να κάνουν μία εξαιρετική επιλογή.
Ο υψηλόσωμος στόπερ αγωνιζόταν πέρσι στο Γιούχτα, ενώ μετράει μία μεγάλη καριέρα στο Περιφερειακό, όπου είχε πανηγυρίσει και πρωτάθλημα με τον ΟΦΙ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους Εργοτέλη και από εκεί παραχωρήθηκε στον ΑΟΑΝ. Στη συνέχεια παρέμεινε στο Λασίθι αλλά μετακόμισε στην Ιεράπετρα, παίζοντας στον ΟΦΙ και παίρνοντας τον τίτλο στο Περιφερειακό. Επέστρεψε στο Ηράκλειο και τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε Χερσόνησο, ΠΑΝΟΜ, Ηρόδοτο και πέρσι στον Γιούχτα.

Αν και μόλις 25 ετών, έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία και στις Ασίτες υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την απόκτησή του. Σήμερα το πρωί ενσωματώθηκε στην ομάδα, πηγαίνοντας και ο ίδιος στο “Μy Gym”, όπου έγινε προπόνηση ενδυνάμωσης.
“Συμφωνήσαμε σχεδόν αμέσως με τον πρόεδρο. Ήθελα να συνεχίσω ν’ αγωνίζομαι στο Περιφερειακό και στις Ασίτες μου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Η ομάδα είναι οργανωμένη, έχει στόχους και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά” δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ασιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου