Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησαν οι Ασίτες

Στο γήπεδο μπήκαν σήμερα οι Ασίτες ξεκινώντας την προετοιμασίας τους για τη νέα περίοδο. Μία περίοδο που όλοι επιθυμούν να είναι συνέχεια της περσινής εκπληκτικής πορείας και της 5ης θέσης που κατέλαβε η ομάδα στον 10ο όμιλο.

Στόχος μπήκε η άνετη παραμονή σ’ ένα πρωτάθλημα “γολγοθά”, που θα πέσουν παραπάνω από τις μισές ομάδες στο τέλος του αλλά και να γίνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή παρουσία.


Το παρών έδωσαν και τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα (φωτο), οι Κούλης Ορφανουδάκης, Ραφαήλ Μπαμπουλάκης, Αντώνης Μπελενιώτης, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Γιάννης Μιχελιδάκης και Γιώργος Κοτζαδάκης ενώ ο πρόεδρος κ. Ζαχαριουδάκης έκανε λόγο για άλλες τέσσερις μεταγραφές. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα ο στρατευμένος Στέφανος Δεληστεφανής.

Δαυίδ Φραγκιαδάκης κ΄ Αντώνης Λεκάκης
Τα βλέμματα ήταν πάνω στον Αντώνη Λεκάκη, ο οποίος μετά από πολλές προετοιμασίες ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε για πρώτη φορά προετοιμασία έχοντας το ρόλο του προπονητή, και όλοι του ευχήθηκαν “σιδεροκέφαλος”.

Αρχικά στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο πρόεδρος Μανόλης Ζαχαριουδάκης, ο επί 29 χρόνια γενικός αρχηγός Τάκης Περογαμβράκης, ο προπονητής Αντώνης Λεκάκης και ο γυμναστής Δαυίδ Φραγκιαδάκης.
Ακολούθησε αγιασμός και στη συνέχεια έγινε ολιγόλεπτη προπόνηση και δίτερμα σε χαλαρούς ρυθμούς. Μετά το γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές πήγαν στην ταβέρνα “Αρχοντικό”, όπου η διοίκηση τους παρέθεσε δείπνο.


Δείτε κι άλλες φωτογραφίες απ΄ την πρώτη των Ασιτών παρακάτω.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου