Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Φιλικό με τον Αετό Ανωγείων την Δευτέρα

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν από χθες οι παίκτες της ομάδας μας, έπειτα από τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα. Το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη θα συνεχίσει την προετοιμασία του εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Γιούχτα, μέχρι και την Παρασκευή. Θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο, ενώ την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αετό Ανωγείων, στο γήπεδο των Ασιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αρχίσει ήδη ο σχεδιασμός για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, με προτεραιότητα το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Αντώνη Λεκάκη. Η διοίκηση του συλλόγου θα συναντηθεί με τον προπονητή της ομάδας μας μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη φετινή περίοδο, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να παραμείνει στο πάγκο του συλλόγου και την ερχόμενη περίοδο.
Τέσσερις μέρες αργότερα (Τετάρτη 12/5 στις 19.00) θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου, όπου θα γίνει Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός, καθώς και ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου. Μετά  τον φιλικό αγώνα της Δευτέρας θα γίνει Δ.Σ για την προετοιμασία της Γενικής Συνέλευσης.
Στη Συνέλευση καλούνται να παρευρεθούν τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου