Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΟΑ 4-1 ΑΣΙΤΕΣ (VIDEO)

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Συσκάκη ο ΠΟΑ κατάφερε να σημειώσει μια σημαντική νίκη έστω και γοήτρου επί των Ασιτών επικρατώντας με 4-1 στο Ατσαλένιο . 



Ο Συσκάκης πέτυχε χατ –τρικ ανοίγοντας το σκορ στο 9΄ για τους γηπεδούχους με πλασέ ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του στο 13΄ με σουτ.  Στο 18΄ ήταν η σειρά του Γιακουμάκη για να κλειδώσει ουσιαστικά τη νίκη για τον ΠΟΑ καθώς με πλασέ έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους κάνοντας το 3-1 στο 36΄με σουτ του Περογαμβράκη που κατέληξε πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Σινάνη.
Το κερασάκι στην τούρτα για τους Ατσαλενιώτες έβαλε και πάλι ο Συσκάκης στο 91΄ όταν με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 4-1.
ΠΟΑ : Συνάνης, Βρεττός, Φραγκιαδάκης, Μαθιουδάκης, Οικονομάκης, Ανυφαντάκης (82΄Χονδρογιάννης), Καστελλιανάκης (61΄Κατσούλης), Συσκάκης, Γιακουμάκης, Καπετανάκης (75΄Σφακιανάκης), Χατζηανδρέου.
Ασίτες : Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ. , Μανιαδάκης (87΄ Ιατράκης Γ.), Αποστολάκης (46΄Θεοχαράκης), Δεληστεφανής, Οικονομάκης, Ρουμπάκης Μ., Τσερεβελάκης Μ. , Τσερεβελάκης Ν. (52΄ Ποτηράκης), Σταυρακάκης, Περογαμβράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου