Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Συνέχεια στις νίκες θέλουν στις Ασίτες



Να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα  θέλει η Ένωση Ασιτών στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ακρίτα στις Ασίτες.

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη βδομάδα αφού είχε ρεπό και ο νεαρός τεχνικός βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει και να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του εν όψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών που θα καθορίσουν και την τελική κατάταξη της ομάδας.
Οι δύο τελευταίες νίκες με Επισκοπή και Πανακρωτηριακό και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0) έχουν ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας και όλοι ελπίζουν ότι τη Κυριακή θα συνεχιστεί το σερί στον αγώνα με τον Ακρίτα.
Στο κυριακάτικο αγώνα επανέρχεται ο Αλέξης Περογαμβράκης που εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας.
Ο Αντώνης Λεκάκης και η διοίκηση τις προηγούμενες μέρες έκαναν μια πρώτη συζήτηση για τη προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας και την επόμενη περίοδο. Η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ θετικό κλίμα και αποφασίστηκε να επαναληφθεί με τη λήξη του πρωταθλήματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου