Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μεταξάκης: “Kρατάμε την τύχη στα χέρια μας”

 
Ο επιθετικός των Ασιτών Αντώνης Μεταξάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το συναρπαστικό φινάλε του φετινού Περιφερειακού πρωταθλήματος.


To περιφερειακό πρωτάθλημα οδεύει προς το φινάλε του και τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του ο επιθετικός των Ασιτών Αντώνης Μεταξάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη για την μάχη για την σωτηρία που δίνει η ομάδα του.
  • Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον εντός έδρας αγώνα την προσεχή Κυριακή με την Ασή Γωνιά
“Ο αγώνας αυτός είναι τελικός για μας. Όλες οι ομάδες τώρα που φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος παίζουν τα ρέστα τους.  Θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος τις ελπίδες παραμονής που έχουμε. Έχουμε το πιο βατό πρόγραμμα και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Έχουμε καλή ομάδα και θεωρώ οτι θα κερδίσουμε αν και η Ασή Γωνιά έχει κάνει ζημιές και εκτός έδρας και έχει ένα καλό σύνολο”.
Για το φινάλε του Περιφερειακού πρωταθλήματος
“Είμαστε σε ανοδική τροχιά. Η διακοπή δεν ξέρω αν ήρθε σε καλό timing για μας και ίσως μας επηρεάσει. Η μάχη στην κορυφή και την ουρά είναι συναρπαστική στο φετινό πρωτάθλημα. Στην κορυφή πιστεύω οτι η Επισκοπή είναι δίκαια πρώτη. Υπάρχουν καλές ομάδες που δίνουν αγώνα επιβίωσης στην κατηγορία. Υπάρχει άγχος σε όλους ενώ αν και έχουμε συγκεντρώσει 29 βαθμούς  δεν έχουμε σωθεί ακόμα”.
Για την επικείμενη αναδιάρθρωση
“Ελπίζω να μην περάσει η αναδιάρθρωση και να μην σταματήσει να υπάρχει ο όμιλος της Κρήτης γιατί τότε πολλές ομάδες θα διαλύσουν οικονομικά  σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Θα υπάρξουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, περισσότερα από τα ήδη υπάρχοντα στις ομάδες. Περιμένουμε να δούμε και ελπίζω να βγει μια απόφαση θετική για την Κρήτη”.
Για το αν θα παίξει ο ίδιος την Κυριακή
” Τώρα είμαι καλά. Είχα μία θλάση στον δικέφαλο που με ταλαιπώρησε. Πιστεύω οτι θα προλάβω να αγωνιστώ αφού επιστρέφω στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Κάνω θεραπεία και την Κυριακή θα είμαι οκ. Υπόσχομαι στον κόσμο μας οτι αν παίξω θα σκοράρω”.
Για την φετινή του παρουσία στις Ασίτες
” Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο καλά γίνεται.  Ήμουν φαντάρος και αυτό με άφησε πίσω αφού δεν έκανα προετοιμασία. Γι΄αυτό και μου βγήκε ο τραυματισμός. Οι στόχοι μου έχουν να κάνουν με την πορεία της ομάδας. Έχω σκοράρει αρκετές φορές (σ.σ 9 γκολ σε 10 ματς) σε λίγα ματς που έχω παίξει και θα προσπαθήσω να κάνω το ίδιο και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για να σωθούμε”.
Για την πορεία της ομάδα των Ασιτών
” Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ κακό ξεκίνημα. Πιστεύω όμως οτι με την μετέπειτα πορεία μας θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερους βαθμούς. Οι αλλαγές προπονητών σίγουρα επηρέασαν την ομάδα στον πρώτο γύρο.
Με τον Δαβίδ Φραγκιαδάκη όμως στον πάγκο βρήκαμε την χαμένη μας ψυχολογία γιατί είναι ένας προπονητής νέος, φιλόδοξος και με όρεξη για δουλειά. Έχει δώσει πολλά στην ομάδα των Ασιτών και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχει κερδίσει με την συμπεριφορά του πολλά από τους παίκτες”.
Για την παρουσία του κόσμου των Ασιτών στα ματς της ομάδας
” Ο κόσμος όποτε έρχεται μας βοηθάει πάρα πολύ. Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά και τους καταλαβαίνω όταν δεν έρχονται. Όμως τους καλώ στα δύο τελευταία μας παιγνίδια να έρθουν για να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας. Χρειαζόμαστε την στήριξη και την βοήθεια τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου