Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Δ.Φραγκιαδάκης: “Μας καλεί η ιστορία να προκριθούμε στο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ”

Ο προπονητής των Ασιτών, Δαβίδ Φραγκιαδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δ.Φραγκιαδάκης: “Μας καλεί η ιστορία να προκριθούμε στο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ”


Οι Ασίτες είναι μέσα και στους δύο στόχους τους, αφού εκτός από το πρωτάθλημα συμμετέχουν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Ο προπονητής της ομάδας Δαβίδ Φαραγκιαδάκης μίλησε στον “Athletic Radio 104,2” και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη:
Για την νίκη των Ασιτών με 1-5 επί του Ζαρού το περασμένο Σάββατο
“Είναι κάποια ματς στο ποδόσφαιρο που σου “πάνε”. Μας βγήκε το ματς και πετύχαμε μία τόσο μεγάλη σε έκταση νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και στο δεύτερο κάθε επίθεση μας έγινε γκολ. Ο Ζαρός ήταν αγχωμένος, είναι πολύ καλή ομάδα και φυσικά δεν είναι για πέντε γκολ. Είχαμε μία εμφάνιση που ονειρεύεται κάθε προπονητής”.
Για τον φετινό στόχο της ομάδας
“Η ομάδα μας έχει εγωισμό. Οι Ασίτες έχουν δυναμική. Οι παίκτες μας έχουν την προσωπικότητα για να κάνουν μια καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα όμως ανεβήκαμε στην συνέχεια. Στόχος μας είναι η παραμονή και επειδή είναι δύσκολο το πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού για να τον πετύχουμε. Δείχνουμε οτι μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία”.
Για το αν είναι πρόκληση για τον ίδιο.
” Μού ζήτησαν από την ομάδα να αναλάβω και η αλήθεια είναι οτι ήμουν προβληματισμένος για το να θα αναλάβω και το σκέφτηκα πολύ. Προσπαθώ για το καλύτερο και ακόμα δεν έχω πετύχει τίποτα. Κολύμπησα στα βαθιά. Μπήκα στο πετσί της ομάδας και προσπαθώ να τους περάσω την φιλοσοφία μου”.
Για την πορεία της ομάδας στο κύπελλο ΕΠΣΗ
“Είμαστε στα ημιτελικά. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα στην ομάδα και στην ρεβάνς να μας βοηθήσει να ανατρέψουμε την ήττα μας με 2-1 στην Χερσόνησο. Μας έχει λείψει φέτος και τους καλώ να μας συμπαρασταθούν.  Μπορούμε να το ανατρέψουμε. Δεν επαναπαυόμαστε με το εκτός έδρας γκολ που βάλαμε και πάμε για την πρόσκριση στις 7 του Μάρτη που θα είναι ιστορική για τις Ασίτες. Μας καλεί η ιστορία”.
Για το επόμενο ματς με τον ΠΟΑ
“Ο ΠΟΑ είναι μία εξαιρετική ομάδα. Εκ των φαβορί για να ανέβει. Είναι μία νεανική ομάδα με έμπειρους παίκτες και βαριά φανέλα. Το άγχος θα το έχει ο ΠΟΑ όχι εμείς. Πάμε για το θετικό αποτέλεσμα και μετά ακολουθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου με την Χερσόνησο που είναι το 50% της χρονιάς για μας αφού το άλλο 50% είναι η παραμονή μας στην κατηγορία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου