Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Δαυίδ: «Οι ποδοσφαιριστές μου απέδειξαν ότι είναι παλικάρια».

Το πάθος και η θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές των Ασιτών στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Ζαρό, έχει φέρει μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας.

Οι «κιτρινοπράσινοι» επιβεβαίωσαν με το ευρύ σκορ (1-5) την αγωνιστική ανάταση που δείχνουν τις τελευταίες αγωνιστικές και ανέβηκαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παίζοντας μάλιστα 3 συνεχόμενα ματς, αφού την Τετάρτη αγωνίστηκαν για τον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Χερσόνησο.
Ένα ακόμα γεγονός που ενισχύει την αισιοδοξία των ανθρώπων της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματoς, είναι ότι οι Ασίτες όχι μόνο ξεκίνησαν θετικά στις δύο πρώτες αγωνιστικές του δεύτερου γύρου, αλλά πήραν μεγάλες νίκες, σημειώνοντας συνολικά 9 γκολ (4-1 με Χερσόνησο και 1-5 με Ζαρό).
Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά τη νίκη του Σαββάτου αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Δαυίδ Φραγκιαδάκη στo topikokritis.gr.
Ο νεαρός τεχνικός των «Λιονταριών» αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στο Ζαρό, κάνοντας λόγο για κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών του, χωρίς να κρύψει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.
«Η ομάδα μπήκε παθιασμένα στο γήπεδο και αποφασισμένη να πάρει τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μου το ήθελαν πολύ και αυτό έγινε φανερό τόσο απ’ την εικόνα που έδειξαν, όσο και απ’ το αποτέλεσμα.
Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν τους επηρέασαν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν έκαναν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στον εαυτό τους ότι είναι παλικάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου