Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Οι τρεις… πρωτιές των Ασιτών!

Αλλαγές προπονητών, ισοπαλίες και… έλλειψη νικών διαμορφώνουν τον μακρύ κατάλογο των «ρεκόρ» που σπάνε οι Ασίτες στις 7 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.


Η αρχή έγινε με τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, που μέχρι την 5η αγωνιστική είχαν περάσει 5 προπονητές από τον πάγκο! Η προετοιμασία ξεκίνησε με τον περσυνό προπονητή, Αντώνη Λεκκάκη, ο οποίος παρέδωσε τα σκήπτρα στον Βασίλη Καραΐσκο. Μετά από ένα επεισοδιακό διαζύγιο, τα ηνία ανέλαβε ο Χρήστος Βασιλείου… για λίγες μέρες, ο οποίος αποχώρησε για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα να αναλάβει ο γυμναστής της ομάδας, Δαυίδ Φραγκιαδάκης να την οδηγήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στην συνέχεια την τεχνική ηγεσία των Ασιτών ανέλαβε ο Μιχάλης Καλυκάκης, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας από την 2η μέχρι την 5η αγωνιστική, ενώ ακολούθησε ξανά ο Δαυίδ Φραγκιαδάκης, ο οποίος εκτός απροόπτου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σαιζόν, όπως δηλώνουν οι άνθρωποι της ομάδας.
Η δεύτερη πρωτιά των ασιτών αφορά τις ισοπαλίες, αφού έχουν βαλθεί να σπάσουν κάθε ρεκόρ φέτος σε ισόπαλα αποτελέσματα. Τα «Λιοντάρια» στις 7 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετράνε 6 ισοπαλίες και βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα των… “X” και στους 10 ομίλους της Δ’ Εθνικής! Το αξιοπρόσεκτο είναι ότι έχουν γνωρίσει μόλις μια φορά την ήττα (στην 4η αγωνιστική απ’ τον Ηρόδοτο), ενώ από την άλλη είναι μια απ’ τις 13 ομάδες των 10 ομίλων που δεν έχουν πάρει ακόμα τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Της Εύας Ζαχαριουδάκη (topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου