Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Τιμωρία 1.500 ευρώ για το "παξιμάδι" (!!).

Χριστουγεννιάτικο… “δωράκι” επιφύλασσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στην ομάδα μας, που  τιμωρήθηκε με 1.500 ευρώ (!!).
Το αρμόδιο δικαστικό όργανο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας γνωστοποίησε σήμερα την απόφαση του  που αφορά την ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΟΑ, που… προσέκρουσε στον βοηθό.
Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι έξαλλοι, αφού όπως υποστήριξαν και στην απολογία τους, όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως όσα συνέβησαν. Συγκεκριμένα, στην έκθεση του παρατηρητή αναγράφεται ότι ..ρίχθηκαν παξιμάδια από φιλάθλους που χτύπησαν στο πρόσωπο τον βοηθό χωρίς να τον τραυματίσουν, ενώ όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο τον Ασιτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι είδαν ότι στον αγωνιστικό χώρο έπεσε ένα κομμάτι ψωμί και μάλιστα απ’ τα χέρια ενός μικρού παιδιού που παρακολουθούσε το παιχνίδι απ’ την κερκίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι, που το τελικό 0-0 δεν προκάλεσε αντιδράσεις, γεγονός που κάνει την περίπτωση της τιμωρίας αρκετά αυστηρή, ενώ τις επόμενες ώρες θα εξετάσει η διοίκηση της ομάδας μας την περίπτωση να καταθέσει έφεση.
ΗΜΑΡΤΟΝ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου